Afroditen ilot -teemakierrokset alkavat Vapriikissa

Museokeskus Vapriikin Afroditen valtakunta –näyttelyyn liittyvät aikuisten kierrokset starttaavat 16.7. Rohkealla erikoiskierroksella perehdytään rakkauden jumalattaren makuukamarin saloihin.

  • Julkaistu
    15.7.2014
  • Kirjoittanut
    Tähtitalvikki Poikajärvi

Antiikin aikana seksuaalisuuteen ja erotiikkaan suhtauduttiin mutkattomammin kuin nykyisin. Teemakierroksella tutustutaan Välimeren alueen muinaisten kulttuurien seksuaalietiikkaan, tabuihin, prostituutioon, hetero- ja homoseksuaalisuuteen sekä eroottiseen taiteeseen. Kierroksella esitellään aiheeseen liittyvää kuvamateriaalia, jota ei ole nähtävillä näyttelyssä muulloin. Opastettu kierros on tarkoitettu vain aikuisille.

HUOM. Noin tunnin pituisen opastuksen jälkeen näyttely on avoinna omatoimista tutustumista varten klo 19.15 asti. Mikäli haluatte perehtyä näyttelyyn syvällisemmin, suosittelemme näyttelyyn tutustumista jo ennen klo 18 alkavaa opastettua kierrosta.

Afroditen ilot -teemaopastuksia pidetään heinä-elokuussa keskiviikkoisin 16.7.–27.8.2014 klo 18. Teemaopastus vain erikoispääsylipun (10€) lunastaneille. Kierrokselle ei voi ilmoittautua ennakkoon.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!