Afterwork 27.4.

Keskiviikkona 27.4. vietetään jälleen Vapaalla Afterwork -iltapäivää. Liput näyttelyihin klo 15 alkaen vain 4€. Postimuseossa Wine & Design. Tule tekemään uniikkeja koruja postimerkeistä ja -leimoista!

  • Julkaistu
    22.4.2016
  • Kirjoittanut
    Tähtitalvikki Poikajärvi

Huvittaisiko testata uusia harrastuksia yhdessä työkavereiden kanssa? Keväällä siihen on mahdollisuus joka kuukauden viimeisenä keskiviikkona. Silloin vietetään kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden toimipisteissä Vapaalla Afterwork –iltapäivää. Tiedossa on tarjouksia ja erikoisohjelmaa. Lähde tutustumaan yhden tai useamman kaverin kanssa!

Mukana tapahtumassa ovat muun muassa museot, kirjastot, uimahallit ja nuorisopalveluiden Monitoimitalo 13. Lisäksi ohjelmaa tuottavat kaupungin kulttuuripalvelut, työväenopisto, Filharmonia ja kulttuurikasvatusyksikkö TAITE.

Keskiviikona 27.4. Postimuseo järjestää Wine & Design -työpajan klo 16-18. Tule tekemään uniikkeja koruja postimerkeistä ja -leimoista. Ohjaaja toimii kuvataiteilija Outi Virtanen.

Työskentelyn ohessa voi nauttia viiniä, sillä museoravintola Valssi on auki. Vapriikin pääsymaksu 4€.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!