Avajaispäivä!

Tänään vihdoin päästetään linnut laulamaan ja linnunmieliset. On Lennossa-näyttelyn avajaispäivä. Viimeiset kolme viikkoa on rutistettu näyttelyä valmiiksi. Välillä tuntui, etteivät…

  • Julkaistu
    23.2.2012
  • Kirjoittanut
    Marjo Meriluoto-Jaakkola

Tänään vihdoin päästetään linnut laulamaan ja linnunmieliset.

On Lennossa-näyttelyn avajaispäivä. Viimeiset kolme viikkoa on rutistettu näyttelyä valmiiksi. Välillä tuntui, etteivät laputettavat napit, nokat ja nippelit lopu millään, mutta kaikki alkavat olla nyt torstaiaamuna paikoillaan. Muutamaa lasia ja kehystä vielä asennetaan. Näyttelyn monet äänet säädetään pelaamaan yhteen kokonaisuutena. Esineet näkyville nostavat valot ovat myös iso ja tärkeä urakka rakentamisen loppumetreillä. Sitten sammutetaan siivousvalot ja linnun aika alkaa.

Pikapalaveri tekstien taitosta ja sijoittelusta: Lasse Honkanen, Tomi Kumpulainen ja Marjo Meriluoto-Jaakkola.

Pikapalaveri tekstien taitosta ja sijoittelusta: Lasse Honkanen, Tomi Kumpulainen ja Marjo Meriluoto-Jaakkola.

Illalla juhlitaan näyttelyn avajaisia ja huomenna perjantaina klo 10 ovat kaikki tervetulleita tutustumaan näyttelyyn. Aamulehti, YLE Tampereen Radio, Radio Moreeni ja Tammerfors Aktuellt kävivät jo tekemässä juttua näyttelystä. Tulkaa katsomaan lintuja, ja kertokaa, mitä piditte!

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!