Etikettejä arkeen ja juhlaan Vapriikissa

Käytös on ihmisen käyntikortti, joka paljastaa armotta hänen taustansa. Kun on etiketti hallussa, esiintyminen on itsevarmaa, lupaa Anne Helistö. Hän luennoi aiheesta keskiviikkona 15.10. kello 18 Vapriikissa.

  • Julkaistu
    14.10.2014
  • Kirjoittanut
    Tähtitalvikki Poikajärvi

Luennolle on vapaa pääsy. Ennen luentoa kello 17 pääsylipun lunastaneet voivat osallistua opastetulle kierrokselle Afroditen valtakunta –näyttelyyn. Näyttely on avoinna viimeistä viikkoa.

– Hyvistä käytös- ja seurustelutavoista kannattaa puhua – ei tavan vuoksi vaan jotta seurustelu ja yhdessäolo sujuisi joustavammin, toteaa kouluttaja Anne Helistö Fashion Studiolta.

Ryhdikkäästä käytöksestä on paljon hyötyä esimerkiksi tavoitteiden saavuttamisessa. Jos elämänvaihe on muutoksessa tai uuden työpaikan haastattelu edessä, kannattaa palauttaa mieleen hyvät käytöstavat.

– Hyvä etikettien hallitseminen vapauttaa energiaa seurusteluun. Se lisää myös itsevarmuutta. Hyviä ihmissuhteita ja uusia uria saavuttaakseen meiltä odotetaan suvaitsevaisuutta, joustavuutta, kunnioitusta, itsehillintää ja sopeutumiskykyä, toteaa Helistö.

Eri elämänalueisiin kuuluvia käytösohjeistuksia on muun muassa pukeutumisesta,puhelinkäytöksestä, kirkkoetiketistä ja pöytätavoista. Muodollisuus myös joustaa.

Toimitusjohtaja ja kouluttaja Anne Helistö on pitkän linjan luennoitsija, joka tällä erää kokoaa etikettiluennon arjen ja pikkujoulukauden teemaan. Myös Helistön havainnot yleisimmistä mokista saavat sijansa Vapriikin keskiviikkoillassa.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!