Ilmaiset pikkujoulut Vapriikissa

Olisiko tarvetta viettää pikkujouluja kavereiden tai työtovereiden kanssa? Puuttuuko paikka ja ohjelma? Ei hätää, Vapriikissa on tarjolla kaikille avoimet ja ilmaiset pikkujoulut tiistaina 29.11. kello 15–18.

  • Julkaistu
    25.11.2016
  • Kirjoittanut
    Tähtitalvikki Poikajärvi

Ohjelmaakin on. Tiernapojat ja Tampere Filharmonian muusikot viihdyttävät väkeä museoravintolassa. Näyttelyissä pääsee jumppaamaan. Mukaan kannattaa ottaa myös joulukortit, sillä niihin saa vain tässä tilaisuudessa tarjolla olevan tamperelaisen joululeiman.

Ohjelma:

Klo 15 Reippahasti käypi askeleet – kulttuurikuntoilutuokio näyttelyissä. Vetäjinä kulttuuri- ja liikuntaluotsit.
Klo 16.30 Tiernapojat esiintyvät.
Klo 16–17.30 Joulun eläimet –joulukorttityöpaja.
Klo 17.30 Tampere Filharmonian muusikot soittavat jouluista musiikkia Vapriikin ravintolassa.

Museoravintola Valssissa voi nauttia pikkujouluherkkuja. Museokauppa tarjoaa päivän ajan -10% lahjatavaroista, leluista, tekstiileistä ja koruista, kun muistaa kassalla mainita sanan ”afterwork”.

Koko päivän klo 10–18 kävijät saavat lähetyksiinsä tai voivat itse leimata Aamulehti Moron ja Postimuseon järjestämän leimansuunnittelukilpailun voittaneen joululeiman (oheisleima).

Vapriikkiin on ilmainen sisäänpääsy 29.11. kello 15-18.

Vapaalla Afterwork –iltapäivän järjestävät yhteistyössä Vapriikin kanssa Postimuseo, Liikuntapalvelut, ja Tampere Filharmonia.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!