Joulukuussa luvassa opastuksia Postimuseon Joulun taikaa -näyttelyyn

Marjaliisa Pitkärannan lämminhenkisiä joulukuvituksia esittelevässä näyttelyssä Joulun taikaa on esillä Pitkärannan piirtämiä originaaleja ja joulupostikortteja. Lisäksi näyttely esittelee lasten kirjoittamia kirjeitä joulupukille. Joulukuussa opastukset näyttelyyn 9.12 ja 16.12. kello 14. Tervetuloa!

  • Julkaistu
    3.12.2018
  • Kirjoittanut
    Heli Nousiainen

Luonto, eri vuodenajat ja eläimet olivat taiteilija Marjaliisa Pitkärannalle tärkeitä. Lähes kaikissa hänen kuvituksissaan luonto ja eläimet ovat vahvasti läsnä.

Näyttelyssä voit eläytyä joulun tunnelmaan metsän eläinten, kodin jouluaskareiden sekä Korvatunturin ja postin joulukiireiden näkökulmasta. Voit vaikkapa  kirjoittaa joulupukille, pukeutua ja hypätä osaksi jouluista kuvaa tai istahtaa lukemaan Marjaliisan kuvittamia joulutarinoita. Tule myös tapaamaan itse joulupukkia!

Näyttely on koottu Postimuseon piirrosoriginaaleista ja Marjaliisa Pitkärannan tuotantoa vaalivan MLP-Fanit ry:n kokoelmista. Kiitos myös Joulupukin Pääpostin postitontuille Napapiirille ja Killinkosken kyläyhdistykselle.

Lämmintä joulumieltä ja hyvää joulun odotusta ja joulunaikaa sinulle ja läheisillesi!

Yleisöopastus sisältyy Vapriikin pääsylipun hintaan ja kestää 45-60min, ellei muuta ole ilmoitettu. Yleisöopastukset alkavat aina Vapriikin sisääntuloaulasta. Ei ennakkoilmoittautumisia. Yleisöopastusta ei ole tarkoitettu ryhmille.

Lisäksi 7.12. sekä 14.12. klo 15. MLP-Fanit ry paikalla Joulun taikaa – Marjaliisa Pitkärannan joulukuvituksia -näyttelyssä. Fanit kertovat näyttelyn töistä. Vapaa pääsy!

Näyttely on avoinna 16.11.2018–13.1.2019.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!