Kaikille avoimet pikkujoulut Vapriikissa

Miltä kuulostaa ilmaiset pikkujoulut, joissa pääsee muun muassa koristelemaan piparkakkuja, kertomaan joulupukille lahjatoiveet ja laulamaan kauneimpia joululauluja yhdessä Mikko Alatalon kanssa? Tämä kaikki onnistuu museokeskus Vapriikissa 28.11. kello 17–20. Silloin on nimittäin luvassa kaikille avoimet pikkujoulut! Joulukortit kannattaa ottaa mukaan, sillä niihin voi leimauttaa tapahtumassa Tampereen oman joululeiman. Pikkujoulut järjestää Vapriikki ja Postimuseo.

  • Julkaistu
    22.11.2018
  • Kirjoittanut
    Heli Nousiainen

Ohjelma:

Klo 10–20 Leimaaja paikalla leimaamassa yleisön lähetyksiä Tampereen omalla joululeimalla. Moro-lehti ja Postimuseo järjestivät suunnittelukilpailun vuoden 2018 joululeimasta.

Klo 17–18 Postimuseon non stop joulukorttipajassa voit valmistaa yksilöllisiä joulukortteja.

Klo 17–19 Joulupukki tavattavissa Postimuseon Joulun taikaa -näyttelyssä. Tule ottamaan pukin kanssa yhteiskuva. Myös Marjaliisa Pitkäranta -fanit ovat paikalla näyttelyssä ja he kertovat näyttelyn töistä.

Klo 17–19 Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys Pesu ry. paikalla kertomassa eläinten auttamisesta ja järjestö vastaanottaa infopöydällään tavaralahjoituksia kodittomille eläimille. Eläinystäviä voi muistaa esimerkiksi leikkikaluilla tai ruokalahjoituksilla.

Klo 17 alkaen piparien koristelutyöpaja niin kauan kuin materiaalia riittää.

Klo 17 alkaen pelien peluutusta Suomen pelimuseossa.

Klo 17.30 Luento, Antti Liuttunen: Tampereen kadonneet kaunottaret – tutkijan suosikit. Juuri ilmestynyt teos Kadonneet kaunottaret myynnissä museokaupassa.

Klo 18.15–18.30 Joulun taikaa -näyttelyn esittely.

Klo 19–19.45 Mikko Alatalo laulattaa yleisöllä joululauluja museoravintola Valssissa.

Nälkäisenä ei paikalta tarvitse lähteä, sillä Ravintola Valssista voi ostaa pikkujouluherkkuja ja lämmintä juotavaa moneen makuun. Muista myös pistäytyä Vapriikin museokaupassa, josta löydät uniikit lahjat pukinkonttiin!

Vapriikkiin on vapaa pääsy 28.11. kello 17–20. Marilyn-näyttelyyn pääsymaksu 6€.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!