Koulut ja perheet

Opettajille

Oiva vaihtoehto luokkaretken kohteeksi!

Vapriikki tarjoaa koululaisille sekä tietoa että elämyksiä, nyt myös ulkokierrosten merkeissä. Tervetuloa!

Tutustu Tampereen kaupungin kulttuuripalveluiden omaan kulttuuri-ja liikuntakanavaan, josta löytyy sisältöä myös museokeskus Vapriikin näyttelyistä!

Koululaistehtävät-sivuilta löydät näyttelyihin liittyvää oheismateriaalia, jota voi printata oppilaiden käyttöön museokäynnin tueksi tai keskustelun pohjaksi oppitunnille. Koululaisopastukset-sivuilta voit tutustua tarkemmin opastettuihin kierroksiin museossa. Lisätietoa museoravintola Valssin edullisesta koululaislounaasta löydät ylävalikosta ravintolan sivuilta.

Uutiskirje

Opettajien uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa museokeskus Vapriikin, Museo Milavidan ja Postimuseon tapahtumista. Listalle liityttyäsi saat kouluja koskevat tiedotteet suoraan omaan sähköpostiisi.


Yhteystietoni lähettäessäni hyväksyn, että ne tallennetaan kaupungin järjestelmiin ja että niitä käytetään tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla. Tietosuojaselosteet ja lisätietoa: www.vapriikki.fi/tietosuoja

Lastenjuhlat

Tuo synttärivieraasi Vapriikkiin! Vapriikin lastenjuhlilla kaikilla on hauskaa! Elämyksellisen museokierroksen jälkeen maistuu limsa ja jäätelö. Opastetulle kierrokselle voivat osallistua maksutta kaikki juhliin kutsuttujen lasten vanhemmat.


Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!