Koulut

Tervetuloa Vapriikkiin, opettaja!

Tältä sivulta löydät tekemistä luokallesi sekä kotiin, tunnille että vierailun ajaksi.

Vieraile Vapriikissa

Ilmoitathan ryhmäsi saapumisesta etukäteen Vapriikin infoon joko puhelimitse 03 5656 6966 tai sähköpostitse vapriikki@tampere.fi.


Kysy ja kuuntele koululaisopastuksella

Koululaisopastukset-sivuilta voit tutustua tarkemmin opastettuihin kierroksiin museossa.

Huomaathan, että tarjoamme lukukausittain myös ilmaisia koululaisopastuksia näyttelyihimme!


Tutki ja innostu

Koululaistehtävät-sivuilta löydät näyttelyihin liittyvää oheismateriaalia, jota voi printata oppilaiden käyttöön museokäynnin tueksi tai keskustelun pohjaksi oppitunnille. Lisätietoa museoravintola Valssin edullisesta koululaislounaasta löydät ylävalikosta ravintolan sivuilta.

Uutiskirje

Opettajien uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa museokeskus Vapriikin, Museo Milavidan, Amurin museokorttelin ja Postimuseon tapahtumista. Listalle liityttyäsi saat kouluja koskevat tiedotteet suoraan omaan sähköpostiisi.

Yhteystietoni lähettäessäni hyväksyn, että ne tallennetaan kaupungin järjestelmiin ja että niitä käytetään tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla. Tietosuojaselosteet ja lisätietoa: www.vapriikki.fi/tietosuoja


Ilvesmetsän Aarre -pakohuonepeli kouluryhmille

Ympäristökasvatuksellinen Ilvesmetsän Aarre -pakohuonepeli on elämyksiä tarjoava ja ongelmanratkaisukykyä kehittävä viihteellinen ryhmätyöpeli. Pakopelissä oppilasryhmän on selviydyttävä puolen tunnin aikana ulos pelihuoneesta ratkaisemalla sinne piilotettuja hauskoja ja opettavaisia pulmia.


Opi etänä

Tutustu Tampereen kaupungin kulttuuripalveluiden omaan kulttuuri-ja liikuntakanavaan. Sieltä löydät myös opastuksia ja sisältöjä museokeskus Vapriikin näyttelyihin.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!