Kulttuuriympäristötoteemi saapuu Laukontorille

Kulttuuriympäristötoteemi siirtyy Tammelantorilta Laukontorille lauantaina 6.8. Toteemi pitää sisällään menneiden aikojen Tamperetta esittelevää kuvamateriaalia sähköisessä muodossa.

  • Julkaistu
    5.8.2016
  • Kirjoittanut
    Tähtitalvikki Poikajärvi

Toteemin näytöllä pyörii vilkkaasta torista ja sen lähiympäristön elämästä kertova kuvakavalkadi. Toteemiin on tuotu museon arkistoista satakunta kuvaa.

Kuvien keruu jatkuu ja omia, Laukontoriin liittyviä kuvia voi tarjota museolle toteemissa esiteltäväksi elokuun loppuun saakka. Kuvista valikoidaan ja muokataan uutta kuva-aineistoa toteemiin.

Toteemi seisoo paikoillaan Laukontorin kellon alla aina lokakuun alkuun. Seuraavasta ja viimeisestä sijaintipaikasta järjestetään myöhemmin äänestys.

Kulttuuriympäristötoteemihankkeesta vastaa Pirkanmaan maakuntamuseo Vapriikissa ja sitä rahoittaa Museovirasto. Sähköisessä näyttötaulussa on tutkailtavana hieno kokoelma Vapriikin kuva-arkiston vanhoja kuvia sekä elävää kuvaa.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!