Lasten museosunnuntai Vapriikissa

Sunnuntaina 28.9.2014 kello 13 alkaen Vapriikissa on lasten hulinat! Työpajoja, opastuksia ja nukketeatteria pääsevät seuraamaan kaikki alle 17-vuotiaat maksutta ja sitä vanhemmat lastenlipun hinnalla.

  • Julkaistu
    26.9.2014
  • Kirjoittanut
    Tähtitalvikki Poikajärvi

Tällä kertaa mukana on myös museon vieressä sijaitseva Tampereen keskuspaloasema. Siellä vieraat pääsevät tutustumaan palomuseoon, paloautoihin ja lapsille on luvassa sammutustehtävä.

Vapriikin päivän teema on Afroditen valtakunta. Kello 14 ja 15.30 lähdetään retkelle jumalattaren valtakuntaan, jossa tutustutaan antiikin ajan pukeutumiseen. Opastuksen jälkeen voi valmistaa itselleen antiikin asusteita työpajassa.

Press-print –työpajassa tehdään taidetta Afroditen symboleista kello 14 ja 15.30, ja samaan aikaan alkavat myös tanssilliset opastukset, joilla tutustutaan Aurinkokuninkaan hovin etikettiin.

Postimuseon uudessa Viestinviejät-näyttelyssä opastetaan lapsia kello 13 ja 15.

Päivän päättää Nukketeatteri Hupilaisen näytös Todellinen prinsessa kello 17. Onko oikea prinsessa se, joka osaa kertoa tarinoita vai se, joka tanssii tangoa vai se, joka on niin makean kaunis että ihan tarttuu käteen. Siinä on prinssille pähkinä purtavaksi!

Katso koko ohjelma

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!