Lasten museosunnuntai Vapriikissa 25.9.

Luvassa on viidakon tunnelmaa ja rytmejä perheen pienimmille, kun Vapriikissa vietetään lasten omaa museosunnuntaita 25.9. Osallistu apinasafari-tiedeluennolle, perhekierroksille ja askartelupajoihin! Museosunnuntain kruunaa Zoolo! -lastenmusiikkikonsertti – Hannu Risku, Soili Perkiö ja Elisa Seppänen. Pääsymaksut koko päivän kaikille asiakkaille lastenlipulla 7 €. Pajat ja opastukset sisältyvät pääsymaksuun. Lisäksi jaossa lapsille on museorastirata, jonka suorittamalla saa pienen palkinnon.

  • Julkaistu
    22.9.2022
  • Kirjoittanut
    Tähtitalvikki Poikajärvi

Ohjelma:
Klo 10.30, 11.30, 12.30, 14.30, 15.30 Perhekierros Apinat – kädellisten tarina -näyttelyyn.
Klo 10.30-13.30 Postimerkeistä muotokuvaksi – tule tekemään upea muotokuva vanhoista postimerkeistä.
Klo 11 ja 13 Apinasafari -lasten tiedeluento, Auditorio. Tutkija Riikka Elon luennolla lähdetään apinasafarille maailman ympäri tutustumaan apinoiden elinympäristöön niiden omasta näkövinkkelistä!
Klo 13–16 Varjoteatteripaja
Klo 13–16 Käsivarsimaalausta
Klo 14 Project Lullaby – sirkustanssiesitys. Esiintyjät: Vilhelmina Sinervo ja laulava rumpali Gilbert K. Kuppusami. Tuotanto: Vilus.art.
Klo 16 Zoolo! -lastenmusiikkikonsertti, Museoravintola Valssi
Lastenmusiikin zoologit Hannu Risku, Soili Perkiö ja Elisa Seppänen kutsuvat koko perheen mukaansa tempaavaan musailoitteluun! Vapaa pääsy.

Lue lisää ohjelmasta täältä.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!