Lennossa-näyttely kerää ennätysyleisön

Lennossa-näyttely keräsi ensimmäisen viikon aikana yli 4300 kävijää. Vastaaviin lukuihin on päästy aiemmin vain Fabergén aika –näyttelyllä vuonna 2006. Hiihtolomalaiset rynnivät joukolla Vapriikkiin tutustumaan uuteen linnuista kertovaan näyttelyyn. Vilkkain päivä oli perjantai 2.3., jolloin kävijöitä oli yli 800. Tieto siitä, että näyttelyssä

  • Julkaistu
    7.3.2012
  • Kirjoittanut
    Tähtitalvikki Poikajärvi

Lennossa-näyttely keräsi ensimmäisen viikon aikana yli 4300 kävijää. Vastaaviin lukuihin on päästy aiemmin vain Fabergén aika –näyttelyllä vuonna 2006.

Hiihtolomalaiset rynnivät joukolla Vapriikkiin tutustumaan uuteen linnuista kertovaan näyttelyyn. Vilkkain päivä oli perjantai 2.3., jolloin kävijöitä oli yli 800. Tieto siitä, että näyttelyssä on tekemistä lapsille, sai erityisesti perheet suunnistamaan museoon. Näyttelyn monet toimintapisteet olivatkin äärimmäisessä testissä heti ensimmäisten päivien aikana. Angry Birds –livepelin ritsan kuminauha on vaihdettu jo useampaan otteeseen. Perheen pienimmät pitävät erityisesti linnunpöntöstä, jonne voi ryömiä leikkimään, sekä bongaustornista kiikareineen.

Harmi kyllä kaikki museovieraat eivät muista, että ollaan museossa. Lentosimulaattorin 3D-laseista jo kahdeksat on rikottu tarkoituksella. 🙁

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!