Pelit

Luontopelejä kännykkään? Kyllä vain!


Museon mobiilipelit on toteutettu museokeskus Vapriikin ja Tampereen ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn koulutuksen yhteistyönä. Peleissä ajatuksena on lähteä luontoon, perehtyä Pirkanmaalaisen luonnon monimuotoisuuteen ja ratkaista erilaisia ongelmia.

Kaikki pelit ovat ladattavissa ilmaiseksi Google Play-kaupasta. Alla on lyhyt kuvaus jokaisesta pelistä ja pelien latauslinkit.

Fungus Frenzy

Poimintapeli! Kerää syötävät sienet koriin ja heitä myrkylliset pois ruudulta. Varo erikoisia sieniä! Koukuttava peli testaa nopeutta ja sienituntemustasi!

Hidden Nature

Etsintäpeli! Etsi pirkanmaalaisissa luonnonmaisemissa piilottelevia eliöitä, kuten kasveja ja eläimiä, eri vuoden- ja vuorokaudenaikoina.

Gilded Rush

Vauhdikas tasohyppelypeli! Ohjaa metsän eläimiä läpi vaihtelevien ja koko ajan hankaloituvien maastojen, ja kerää kultaisia lehtiä saadaksesi pisteitä, joilla voit hankkia uusia ominaisuuksia ja hahmoja.

Rapid Waterfowl

Väistelypeli! Nopeatempoisessa pelissä pelataan vesilinnulla, jonka täytyy pelastaa poikasensa Tammerkosken varrelta vältellen samalla vaarallisia esteitä.

Natural Mini Games

Vaihtelevia minipelejä! Testaa reaktiokykyäsi ja luontotietämystäsi pelaamalla läpi 10 minipeliä (10 – 30 s). Minipeleissä voit muun muassa pölyttää kukkia tai pelastaa siilin saalistajalta.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!