Marika Riikonen ja Salla Simukka keskustelevat Marilynista

Mikä Marilynissä kiinnostaa vuosikymmenestä toiseen? Siitä keskustellaan Vapriikin keskiviikkoluennolla 14.11. kello 18. Kysymystä lähtevät selvittämään kirjailijat Marika Riikonen ja Salla Simukka. Luennolle on vapaa pääsy. Ennen luentoa kello 17 opastettu kierros Marilyn-näyttelyyn pääsylipun lunastaneille.

  • Julkaistu
    12.11.2018
  • Kirjoittanut
    Heli Nousiainen

Luennolla perehdytään muun muassa siihen, miten Marilyn näyttäytyy kaunokirjallisuudessa ja fanituksen kohteena. Lähtökohtana on kirjailijoiden oma kokemus sekä heidän yhdessä toimittamansa novellikokoelma Marilyn, Marilyn, jossa kaksitoista kirjoittajaa tarkastelee Marilyn Monroeta ihmisenä, hahmona ja ideana eri näkökulmista.

Marika Riikonen on tamperelainen kulttuuritoimittaja ja novellisti. Uusin teos Tusina, on toimitettu yhdessä Päivi Haanpään kanssa. Salla Simukka on palkittu tamperelainen kirjailija, joka on kirjoittanut niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Hänen viimeisin teoksena on novellikokoelma Sammuta valot! / Sytytä valot!

Ke 14.11.2018 klo 18, Luento, kirjailija Marika Riikonen ja kirjailija Salla Simukka: Mikä Marilynissä kiehtoo? Vapaa pääsy.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!