Musti-kerho

Hau!

Olen museoiden oma opaskoira Musti. Minulla on oma kerho, jonne ovat tervetulleita kaikki 7–12-vuotiaat, jotka haluavat olla ensimmäisten joukossa nuuskimassa tiensä uusiin näyttelyihin! Luvassa on jännittäviä opastuksia, hauskoja pajoja ja paljon muuta. Tule mukaan!

Mustin museot

Mustin museoina toimivat Amurin museokortteli, Museo MilavidaMuumimuseo, Postimuseo, Sara Hildénin taidemuseo, Tampereen taidemuseoVapriikki ja Pirkanmaan maakuntamuseo. Mukana toiminnassa myös kulttuurikasvatusohjelma Taidekaari. 


Musti-kerhon seuraavat tapaamiset

Ajankohtaisimman tiedon kerhotapaamisesta saat sähköpostitse noin viikkoa ennen tapahtumaa, jos olet maksanut jäsenmaksun.

  • Huhtikuu: su 23.4. Tampereen taidemuseo

    Toiminnallinen opastus ja paja
  • Toukokuu: pe 12.5. Vapriikki

    Opastus Olipa kerran -näyttelyyn

Kuinka liityt:

Musti-kerhoon voi liittyä maksamalla vuosimaksun 30 € Vapriikin kassalle. Vuosimaksu on kalenterivuosikohtainen (tammi-joulukuu). Jäsenmaksu sisältää pääsyn kaikkiin kerhon tapahtumiin, joita on vuosittain vähintään 7, kerhopassin sekä liittymislahjana kerhon T-paidan. Mustikerholaisilla on vapaa pääsy museoiden näyttelyihin. Joskus Musti lähettää myös kirjepostia. Tapahtumat löytyvät myös näiltä sivuilta. Ajankohtaisimmat tiedot lähetetään sähköpostitse.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!