Musti-kerho

Hau!

Olen museoiden oma opaskoira Musti. Minulla on oma kerho, jonne ovat tervetulleita kaikki 7–12-vuotiaat, jotka haluavat olla ensimmäisten joukossa nuuskimassa tiensä uusiin näyttelyihin! Luvassa on jännittäviä opastuksia, hauskoja työpajoja ja paljon muuta. Tule mukaan!

Mustin museot

Mustin museoina toimivat Amurin työläismuseokortteli, Museo MilavidaMuumimuseo, Postimuseo, Sara Hildénin taidemuseo, Tampereen taidemuseoVapriikki ja Pirkanmaan maakuntamuseo. Mukana toiminnassa myös kulttuurikasvatusyksikkö TAITE.


Musti-kerho on jälleen toiminnassa

Ajankohtaisimman tiedon kerhotapaamisesta saat sähköpostitse noin viikkoa ennen tapahtumaa, jos olet maksanut jäsenmaksun. Kerhokerralle otetaan vain ennakkoon ilmoittautuneet koronaturvallisuuden vuoksi.

  • Joulukuu: pe 3.12. klo 16 Ritarit-näyttely, Vapriikki

    Ritareiden pikkujoulut

Kuinka liityt:

Musti-kerhoon voi liittyä maksamalla vuosimaksun 25 € Vapriikin kassalle. Vuosimaksu on kalenterivuosikohtainen (tammi-joulukuu). Jäsenmaksu sisältää pääsyn kaikkiin kerhon tapahtumiin, joita on vuosittain vähintään 7, kerhopassin sekä liittymislahjana kerhon T-paidan. Mustikerholaisilla on myös vapaa pääsy museoiden näyttelyihin. Musti lähettää jäsenilleen kirjepostia, jossa kerrotaan tulevista tapahtumista. Tapahtumat löytyvät myös näiltä sivuilta. Ajankohtaisimmat tiedot lähetetään sähköpostitse.

 

HUOM! Jäsenmaksu on nyt vain 10 € syyslukukaudelta 2021. Palaamme normaalihintaan jälleen tammikuussa 2022.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!