Naistenpäivänä kaksi ladya yhden hinnalla Vapriikkiin

Lauantaina 8.3. vietetään Kansainvälistä naistenpäivää. Sen kunniaksi museokeskus Vapriikki tarjoaa pääsylipun kahdelle naiselle yhden hinnalla perjantaina ja lauantaina 7.-8.3. Nyt…

  • Julkaistu
    6.3.2014
  • Kirjoittanut
    Tähtitalvikki Poikajärvi

Lauantaina 8.3. vietetään Kansainvälistä naistenpäivää. Sen kunniaksi museokeskus Vapriikki tarjoaa pääsylipun kahdelle naiselle yhden hinnalla perjantaina ja lauantaina 7.-8.3. Nyt kannattaa tulla ystävän kanssa tutustumaan vaikkapa näyttelyyn, joka esittelee Tampereen vaikuttavimmat naiset.

Tampereella on aina asunut enemmän naisia kuin miehiä. Siksi kaupunki on mitä parhain naistenpäivän viettopaikka.

Vapriikin tammikuussa avautunut näyttely Tehrään meistä ny numeroo– vaikuttavia naisia Tampereelta esittelee noin 80 tavalla tai toisella vaikuttavaa naista. He ovat joko syntyneet, varttuneet, opiskelleet tai tehneet uransa ja elämäntyönsä Tampereella, mutta heidät tunnetaan myös kaupungin ulkopuolella.

Vapriikki etsii parhaillaan myös Tampereen Afroditea. Instagramissa on käynnissä kisa, johon voi osallistua vaikka selfiellä. Mukaan pääsee jakamalla oman näkemyksensä jumalatar Afroditesta ja lisäämällä kuvaan tunnisteen #afroditekisa. Voittaja valitaan 11.3.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!