Tulossa 4.10.

Ilvesmetsän Aarre -pakohuonepeli

Ilvesmetsän Aarre -pakopeli vie museokävijät metsään, jonka kohtalo on vaakalaudalla. Peli on pelattavissa 4.10. alkaen Vapriikin Galleriassa. Peli on varattava etukäteen.
4.10.2022 — 30.7.2023

Vanhassa metsässä kuhisee. Metsän puut uhataan kaataa ja metsän eläimet ovat kauhuissaan. Apuasi tarvitaan! Metsän pelastamiseksi on keino: luonnon havainnointi ja ympäristövaikutusten arviointi – vain erikoiset lajilöydöt voivat estää puiden kaadon. Työhön on jo kutsuttu professori Toutain, mutta aika uhkaa loppua kesken.

Professori ei selviä urakasta yksin ja tarvitsee innokkaita luontotarkkailijoita apuun. Uskaltaudutko Sinä ja tiimisi metsän siimekseen etsimään ratkaisua? Löydättekö metsän todellisen aarteen? Elämyksellisen pakohuonepelin suositeltu ryhmäkoko on 2-6 henkilöä. Ryhmän tehtävä on ratkaista vastaan tulevia pulmia, jotka on selvitettävä tunnissa. Pakohuonemainen peli sopii kaikenikäisille pelaajille 11-vuotiaista ylöspäin.

Pelattavissa 4.10. alkaen ti-pe klo 16.30-17.30. Varaa peli Vapriikin lipunmyynnistä 26.9. alkaen. LISÄTIETOJA JA VARAUSOHJEET LINKISTÄ!

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!