Nuoret kädentaitajat esittäytyvät Vapriikissa

Vapriikissa on ensi sunnuntaina 17.4. Elävät patsaat –tapahtuma, joka tuo esille nuorten kädentaitajien taidonnäytteitä. Tapahtumassa voi myös tutustua Nextiili-työpajaan.

  • Julkaistu
    16.4.2016
  • Kirjoittanut
    Tähtitalvikki Poikajärvi

Kello 14–16 Vapriikissa voi tutustua Tampereen seudun ammattiopiston rock-teemanäyttelyyn, jossa on esillä piirroksia, pukuja ja valokuvia.

Näpsä-käsityökerhon työpajassa voi valmistaa itselleen nahkaisen korun tai pinssin.

Tampereen seudun ammattiopiston opiskelijoiden muotinäytöksessä esitellään otteita 1920–1990 –lukujen muodista ja musiikista. Lisäksi Tammerkosken lukion nuoret kädentaitajat esittelevät lukiossa tänä keväänä valmistamiaan juhla-asuja.

Nextiili-työpajan väki kertoo tapahtumassa kierrätyksestä ja ottaa vastaan hyväkuntoisia tekstiilejä lahjoitettavaksi kouluille ja päiväkodeille, tai myytäväksi kuluttajille.
Tervetuloa hakemaan uusia käsityöideoita! Tapahtumaan on vapaa pääsy, näyttelyihin ja opastuksille pääsylipulla.
Yhteistyössä: Nextiili-paja/Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry, Taito Pirkanmaa ry:n Näpsä-käsityökoulu, Tampereen seudun ammattiopisto ja Tammerkosken lukio.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!