Osallistu lyhytelokuvatyöpajaan 1.9.

Tule tekemään oma lyhytelokuva entisajan arkistofilmeistä! Teemana on Tekniikka ja Media. Työpajassa hahmotetaan käsikirjoitus sinun elokuvaasi, tutustutaan ilmaisukeinoihin ja pannaan elokuva alulle. Työpaja järjestetään perjantaina 1.9. kello 15-17.

  • Julkaistu
    28.8.2017
  • Kirjoittanut
    Tähtitalvikki Poikajärvi

Tarvitset työpajaan oman kannettavan tietokoneen, jossa on asennettuna leikkausohjelma (esim. Moviemaker, iMovie, Premiere, Final Cut). Työpaja on maksuton. Ohjaajina toimivat kulttuuritoimittaja Minna Joenniemi ja Vapriikin valokuvaaja Saana Säilynoja. Työpajan kesto 2h.

Ohjeita, musiikkipankin ja käyttövapaita äänitehosteita löydät verkosta www.yle.fi/oimaamme. Valmiit lyhytelokuvat lähetetään Ylelle, joka julkaisee ne Yle Areenassa, ja parhaat tuotokset esitetään myös syksyllä Yle Teemalla. Kaikki työnsä palauttaneet osallistuvat 360-kameran ja lisävarusteiden arvontaan.

Ilmoittautuminen pe 1.9. klo 15–17 järjestettävään työpajaan viimeistään 30.8.: outi.penninkangas(at)tampere.fi . Ilmoittauduttuasi saat työpajassa työstettävän paketillisen Tekniikka ja Media -filmejä.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!