Osallistu

Lähetä valokuvia tai videoita ehdolle toteemiin

Kaikenlainen kuva-aineisto on tervetullutta! Kuvat ja videot voivat olla värillisiä tai mustavalkoisia. Niissä voi olla vaikkapa ihmisiä, eläimiä, katuvilinää, näkymiä, sisätiloja, tapahtumia, henkilökohtaisia muistoja… Mutta niiden tulisi olla muutaman vuoden takaa, ei enää aivan tuoreita.

Digitaalivalokuvien tiedostokoon tulisi olla vähintään 1 Mt ja tiedostotyyppi esim. JPG, TIF tai PNG. Videoista käyvät kaikki yleiset tiedostotyypit, kuten MPG, MOV, ASF, RM ja AVI.

Jos valokuva-albumissasi on paperikuva tai jos videotiedostosi on liian suuri lähetettäväksi, voit toimittaa kuvan tai videon myös postitse. Liitä mukaan lähettäjän nimi, palautusosoite, kuvaajan nimi, kuvausaika tai arvio, kuvateksti sekä valokuvaan tai videoon liittyvä tarina. Museo skannaa lähettämäsi paperikuvan hyvälaatuiseksi digikuvaksi tai kopioi videon lähettämältäsi CD-levyltä tai muistitikulta, ja palauttaa lähettämäsi aineiston paluupostissa.

Lähetä paperikuva tai muistitikulla/ CD:llä oleva video osoitteeseen:
Kulttuuriympäristötoteemi
Pirkanmaan maakuntamuseo
PL 487
33101 Tampere

Huomaathan myös pyytää luvan kaikkien kuvien tai videoiden lähettämiseen, jos ne ovat jonkun muun kuvaamia.

Loistolaukauksia voidaan myös tallentaa Vapriikin kuva-arkistoon, jolloin kuva-arkistosta otetaan yhteyttä kuvan lähettäjään.

Sähköpostilla osoitteeseen kulttuuriymparistototeemi@tampere.fi

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!