Pakohuonepeli Vapriikissa

Pelimuseon vaihtuva näyttely Astuit ansaan muuntuu tilauksesta pakohuonepeliksi. Onnistutko sinä pääsemään ulos museosta tunnissa?

  • Julkaistu
    26.9.2018
  • Kirjoittanut
    Heli Nousiainen

Vaara uhkaa maailmoja ympäri multiversumia, vain kourallinen sankareita seisoo tuhon tiellä. Pystyttekö sinä ja ystäväsi ratkaisemaan Kosmisen Museon mysteerin? Valitse roolisi, käytä uusia kykyjäsi ratkaistaksesi toinen toistaan haastavampia ongelmia, löydä vihjeet ja pelasta maailmat tuholta!

Kosminen Museo on yhteistyötä vaativa pakohuoneroolipeli, joka sopii 4–6 hengen ryhmille. Tässä pelissä pelaajat ratkaisevat arvoituksia ja suorittavat erilaisia kekseliäisyyttä ja sorminäppäryyttä vaativia tehtäviä päästäkseen ulos näyttelytilasta 60 minuutissa. Pelissä yhdistyvät roolipelien tarinallisuus ja eläytyminen sekä pakohuoneiden tiivis tunnelma ja aivonystyröiden jumppaus. Pelistä on tarjolla kolme erilaista tasoa, joten se sopii niin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin pakohuoneharrastajille. Peli on esteetön ja sopii yli 12-vuotiaille. Peli pelataan Suomen Pelimuseon Astuit ansaan -roolipelinäyttelyn tilassa, ja se on maksullinen. Peliä voi varata loka-marraskuussa.

Lisää tietoa

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!