Sukella eri aikakausien pelihuoneisiin Teemahuoneet

Olohuone (1980)

Joulupaketista löytyi juuri uudenkarhea Pong! Särähtelevä putkitelevisio säestää kilpailuhenkisiä ilonhuudahduksia, kun olohuoneessa otetaan mittaa tennistaidoista.

Sininen huone (1985)

”Tasavallan tietokone” Commodore 64 viihdyttää paitsi huoneen asukasta, myös lukuisia kavereita, joiden kanssa pelejä kopioidaan ja vaihdellaan.

Keltainen huone (1990)

Nintendo Entertainment System eli NES on hitti, ja suuri kiitos kuuluu koukuttavalle Super Mario Brosille. Iltaisin äidin tultua kotiin peliaikaa on yleensä rajoitettu. Onneksi silloin voi selailla Nintendo-lehtiä ja etsiä niistä vinkkejä omiin peleihin.

Autotalli (1995)

Assembly taas tuloillaan! Autotallista löytyi sopiva nurkkaus jossa vääntää demoja, ja siinä sivussa voi myös vähän pelailla. Amiga nyt vaan on paras, eihän siitä mihinkään pääse.

Pelikauppa Peijoonit (2001)

Nyt on myynnissä jos jonkinlaista kuriositeettiä! Sukupolven paras konsoli, Dreamcast, ei ehkä ole tavoittanut täysin yleisöään, mutta asialleen omistautunut pelikauppias ei anna moisen häiritä. Varmasti moni hyllyiltä löytyvistä peleistä tulee olemaan vielä myöhemmin klassikko…

Alakerran pelihuone (2009)

Alakerrasta on muodostunut hengailu- ja pelihuone, jossa cosplay-harrastus herättää hittipeli World of Warcraftin hahmot eloon. Vanhempi sukupolvi on puolestaan löytänyt omat 90-luvun suosikkinsa uudelleen innostuttuaan retropelaamisesta.

Pelihalli

Kolikoilla toimivat pelikoneet ovat suoraa jatkumoa huoltoasemien ja baarien flippereille ja rahapeliautomaateille. Tehokkaat pelikoneet ja jännittävät kabinetit varmistivat pelikokemuksen, jonka rinnalla kotikoneet kalpenivat. Museossa pääsee kokeilemaan näitä jännittäviä kabinetteja pelihallin tunnelmallisessa hämyssä.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!
 
 
 
#pelimuseo