Pelimuseossa pelataan pelejä Tampereelta

Lauantaina 12.10. kello 12-17 Suomen Pelimuseon Pelejä Tampereelta -tapahtumassa Vapriikkiin saapuu ryhmä tamperelaisia pelialan tulokkaita sekä asemansa jo sementoineita veteraaneja. Pelitalot esittelevät ja peluuttavat Pirkanmaan ytimessä syntyneitä luomuksiaan. Tapahtuman vierailijat voivat keskustella pelintekijöiden kanssa ja testailla pelejä.

  • Julkaistu
    10.10.2019
  • Kirjoittanut
    Tähtitalvikki Poikajärvi

Tampere on yksi Suomen vanhimmista ja aktiivisimmista pelialakeskuksista. Vaikka peliala on noussut näkyvästi otsikoihin vasta viime aikoina, niin Tampereella on tehty tietokone-, konsoli- ja mobiilipelejä jo 1980-luvulta saakka.

Tervetuloa tutustumaan paikalliseen pelialaan ja yllättymään osaamisen tasosta ja monipuolisuudesta!

Tapahtuma alkaa kello 12.00 ja jatkuu kello 17.00 saakka. Kello 14 alkaen Pelimuseon Areena-tilassa haastatellaan paikallisia pelikehittäjiä ja mietiskellään pelialan koukeroita, haasteita, iloja ja tamperelaisuuden ydintä.

Tapahtumassa mukana:

10 Tons

Catland

Colossal Order

Dreamloop

Iceflake

Random Potion

Tapahtumaa vetää ja haastattelut suorittaa pelitoimittaja, Suomen Pelimuseon perustajajäsen Jukka O. Kauppinen. Tapahtuma sisältyy Vapriikin normaaliin pääsymaksuun.

 

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!