Pelle Miljoona valtaa Postimuseon lauantaina

Metso LIVE tulee Postimuseoon Vapriikkiin lauantaina 27.10. kello 15. Haastateltavana sekä keikalla on legendaarinen Pelle Miljoona. Haastattelijana on kirjastonhoitaja Juhani Koivisto. Tapahtuma liittyy Postimuseon Pienlehtiä ja punkpostia -näyttelyyn, joka on esillä 4.11.2018 saakka. Vapaa pääsy tapahtumaan!

  • Julkaistu
    24.10.2018
  • Kirjoittanut
    Heli Nousiainen

Tampereen kaupunginkirjasto tuo lisäksi paikalle myös Liikkuvan kirjaston. Liikkuvasta kirjastosta voi lainata aiheeseen liittyvää aineistoa sekä tutustua kirjaston musiikkipalveluihin.

Keskustelun jälkeen on luvassa vielä Karanteenista tutun Hate Konttisen 30 minuutin dokumentti ”Mitä oli punk?”, jossa on haasteltavina muun muassa Pelle Miljoona, Tumppi Varonen, Kollaa Kestää jo edesmenneet Juha Helminen ja Kai Kivi.

Pelle Miljoona oli 1970- ja 1980-luvuilla suomalaisen punkin pioneereja. Pienlehtiä ja punkpostia esittelee 40-vuotiaan punkin mukanaan tuomia ilmiöitä.  Vuonna 1977 alkoi vaihtoehtolehtien vyöry ja samalla syntyi itse tekemisen kulttuuri, jonka elinvoima on säilynyt tähän päivään asti. Myös pääkirjasto Metsossa on esillä 31.10. saakka uudesta materiaalista toteutettu Pienlehtiä ja punkpostia -pienoisnäyttely.

Postimuseo, museokeskus Vapriikissa, Alaverstaanraitti 5, Tampere.
Lisätietoja antaa museolehtori Emilia Laulainen, puh. 050 406 1570, emilia.laulainen@postimuseo.fi.

 

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!