Postimuseo esittää museodraamaa: PUNK4EVER

Postimuseon Pienlehtiä ja punkpostia -näyttelyssä käynnistyy tamperelaisen teatteriryhmä Somanan toteuttama draamaesitys punk4ever lauantaina 6.10. klo 13 ja 14. Esitys kertoo 17-vuotiaasta 1980-luvun alkua elävästä Mirkku-tytöstä, jota punkin hammas on puraissut. Kaikki Vapriikin pääsylipun lunastaneet tervetuloa!

  • Julkaistu
    4.10.2018
  • Kirjoittanut
    Heli Nousiainen

Mirkku elää vanhempiensa kanssa Nokialla, jossa ei ole nuorille oikein mitään. Nuoret eivät saa töitä, mutta onneksi Mirkulla on punk-musiikki, piirtäminen ja päiväkirjaan kirjoittaminen. Kaikki itsetekemisen elementit, jotka punkkiin liittyvät.

Huumoria pursuavassa esityksessä Mirkku hakee kirjeenvaihtokavereita ulkomaita myöten. Hyvin ajankuvaa ilmentävään ilotteluun kuuluu myös musiikki.

Esitykseen pääsee Vapriikin pääsymaksulla tai museokortilla. Ilmoittautuminen Vapriikin infossa ennen esitystä. Postimuseo museokeskus Vapriikissa, Alaverstaanraitti 5, Tampere.

Lisätietoja antaa museolehtori Emilia Laulainen puh. 050 406 1570, emilia.laulainen@postimuseo.fi

   

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!