Postimuseon Aamukahvi ja tuore lehti -näyttely päättyy 28.8.

Aamukahvi ja tuore lehti -näyttely on esillä Vapriikissa vielä kaksi viikkoa ja päättyy su 28.8. Postimuseon näyttely kertoo aamun lehden tärkeydestä, sanomalehden digitaalisesta murroksesta sekä lehden jakelusta ennen ja nyt. Näyttely valaisee lehden matkan painosta postilaatikkoon ja suomalaisten aamukahvipöytään, päätyen siihen, miten lehteä käytetään sen jälkeen.

  • Julkaistu
    15.8.2022
  • Kirjoittanut
    Heli Nousiainen

Näyttelyyn liittyvää Suurten uutisten iltaa vietetään viimeistä kertaa pe 19.8. klo 17. Illassa tutustutaan historian merkkitapahtumiin sekä maailmaa muuttaneisiin ja ihmisiä liikuttaneisiin ilmiöihin lehtiuutisten kautta. Tämän kertainen teema on Kesän kuumat kohu-uutiset. Suomen suvi on otollista aikaa kummallisille ja mielikuvitusta kiihottaville uutisille. Kesän uutiskynnyksen ylittää aika ajoin tapahtuma tai ilmiö, joka kaappaa koko kansan huomion. Mehukkaimpia juttuja muistellaan vielä vuosikymmentenkin päästä. Vapaa pääsy. Kesto 45 minuuttia. Paikka: Aamukahvi ja tuore lehti -näyttely.

Postimuseon Aamukahvi ja tuore lehti -näyttely Vapriikissa su 28.8. asti.

 

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!