Punkfestarit

Postimuseo järjestää punkfestarit ensi lauantaina 3.2.Vapriikissa klo 12–19.30 Pienlehtiä ja punkpostia -näyttelyn innoittamana. Tarjolla on koko päivän monipuolista punkhenkistä ohjelmaa.

  • Julkaistu
    1.2.2018
  • Kirjoittanut
    Tähtitalvikki Poikajärvi

Päivän aikana muistellaan punkkia eri näkökulmista. Asko Alasen haastateltavina ovat Tumppi Varonen, Jyrki Siukonen, Pauli Kallio ja Juho Hänninen. Illan suussa lavalle astuvat bändit Loose Prick ja Vaavi.

Yleisön toivotaan pukeutuvan punkhenkisesti. Postimuseo palkitsee punkhenkisimmän asun. Paikalla päivystää myös kuvauspiste, jossa on lisäksi tarjolla punkhenkisiä vaatteita kuvausta varten.  Kolme tuntia kestävässä pop up -työpajassa valmistetaan rintamerkkejä tai kangasmerkkejä. Pienlehtiä ja punkpostia -näyttelyyn pääsee myös tutustumaan Jukka Junttilan asiantuntijaopastuksella.

Päivän ohjelman aikataulu:

Klo 12–15 Punk-työpajassa valmistetaan rintamerkki tai kangasmerkki. Pajan ohjaa kuvataiteilija ja taidekasvattaja Outi Virtanen.
Klo 13–16 Kuvauspalvelussa jokainen voi kuvauttaa oman punktyylinsä. Punkhenkisin asu palkitaan Ravintola Telakan kahden hengen lahjakortilla.
Klo 14–15 Punk-muistelot: Pauli Kallio ja Jyrki Siukonen. Maalaispunk ja kaupunkilaispunk – Suomen punkverkoston leviäminen kautta maan. Asko Alanen haastattelee.
Klo 15–16 Jukka Junttilan asiantuntijaopastus.
Klo 16–17 Punk-muistelot: Tumppi Varonen ja Juho Hänninen. Katupoika ja tiedonkerääjä – Suomalaisen punkin elämys ja historia. Asko Alanen haastattelee.
Klo 17.30–19.30 Bändit lavalla: Loose Prick ja Vaavi.

Postimuseo museokeskus Vapriikissa, Alaverstaanraitti 5, Tampere. Vapriikin pääsymaksu tai museokortti.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!