Remu Vapriikissa 27.10.

Tervetuloa kuulemaan avoimeen yleisötilaisuuteen Remu Aaltosen haastattelua. Maarit Tastula jututtaa Remua kello 18. Vapaa pääsy Hurriganes-näyttelyyn kello 16-18. Uutta Remu-kirjaa myynnissä museokaupassa.

  • Julkaistu
    27.10.2016
  • Kirjoittanut
    Tähtitalvikki Poikajärvi

Vapriikin ravintolassa alkaa klo 18.00 yleisötilaisuus, jossa toimittaja Maarit Tastula haastattelee Remua uuden kirjan tiimoilta. Yleisöllä on myös mahdollisuus tutustua Vapriikin Hurriganes-näyttelyyn ja ostaa uutuusteosta paikan päällä museokaupasta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Henry Olavi Aaltosesta ja Hurriganesista on kirjoitettu enemmän kuin kenestäkään suomalaisesta yhtyeestä tai muusikosta, mutta viimeistä sanaansa Remu ei ole vielä sanonut. Nyt hän sen tekee. Markku Salon kanssa työstetyssä elämäkerrassa Remu kertoo myös kaiken sen, mistä ei tähän mennessä ole puhuttu lainkaan. Markku Salo oli pääarkkitehtina myös 30 vuotta sitten ilmestyneessä klassikkobiografiassa Remu – Poika varjoiselta kujalta. Tuon jälkeen Remu Aaltoselle on tapahtunut paljon.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!