Retropelitori lauantaina

RikuCo Oy järjestää yhteistyössä Suomen Pelimuseon kanssa retropeli-myyjäistapahtuman Vapriikissa 18.11. Koko perheen tapahtuma tuo yhteen peleistä sekä laitteista ja niiden historiasta kiinnostuneita harrastajia ympäri Suomea.

  • Julkaistu
    16.11.2017
  • Kirjoittanut
    Tähtitalvikki Poikajärvi

– Tapahtuma järjestetään kolmatta kertaa – ja tänä vuonna isompana kuin koskaan. Kannattaa ehdottomasti tulla mukaan, mikäli pelit ja pelaaminen kiinnostavat, kertoo tapahtuman organisaattori Riku Korhonen.

Paikan päällä järjestetään myös peliaiheinen huutokauppa, jonka tuotto lahjoitetaan hyvään tarkoitukseen.

Failjätkät striimaavat myyntipöytien tuntumassa räätälöidyn Best of -tyylisen Failstream-kimaran, jossa he pelaavat tunnettuja peliklassikoita.  Lähetystä voi seurata kello 10 alkaen osoitteessa: https://www.twitch.tv/failstreamfin

Retropelimyyjäisissä on myös muuta oheisohjelmaa. Pelimuseo tuo myyntialueelle pelailtavaksi pelikabinetteja, muun muassa Race Drivin, Xevious ja Space Gun.

Myyntitapahtuma on kävijöille maksuton, Suomen pelimuseoon sekä muihin museokeskus Vapriikin näyttelyihin pääsee tutustumaan pääsymaksulla.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!