Suomen pelimuseo mukana Assemblyssa

Suomen pelimuseon ja Rupriikin väkeä jalkautuu 30.-31.7. Helsinkiin ASSEMBLY Summer –tapahtumaan, joka yhdistää demoskeneä, pelaajia ja muita tietotekniikkaharrastajia. Pelimuseo avataan Vapriikissa 2017.

  • Julkaistu
    30.7.2015
  • Kirjoittanut
    Tähtitalvikki Poikajärvi

Suomen pelimuseon pisteelle voi tulla kertomaan toiveista, ideoista ja visioista museon suhteen. Samalla voi pelailla paikalle tuotuja kolikkopeliautomaatteja, muun muassa OutRunia ja Puzzle Bobblea.
Museon pisteellä kerrotaan myös uudesta valokuvakeruu-hankkeesta. Museo kaipaa yleisön apua pelikulttuurin tallentamiseen. Onko sinulla valokuvia pelaamisesta ja pelikulttuurin ilmiöistä? Valokuvat voivat käsitellä esimerkiksi pelaamista, pelitilanteita ja erilaisia pelitapahtumia. Kuvia voi tuoda museolaisille joko digikuvina tai fyysisinä kuvina Assemblyyn.

Suomen pelimuseo avataan museokeskus Vapriikkiin loppiaisena 2017. Joukkorahoituskampanjaan osallistuvat pääsevät museoon jo joulukuussa 2016.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!