Suomen pelimuseosta Vuoden pelikasvattaja

Suomen pelimuseo valittiin Vuoden pelikasvattajaksi Pelikasvattajien verkoston järjestämässä avoimessa yleisöäänestyksessä. Vuoden pelikasvattajan kunnianosoitus annetaan vuosittain Peliviikolla henkilölle, organisaatiolle tai toiminnalle joka on edistänyt positiivista pelikulttuuria kuluneen vuoden aikana.

  • Julkaistu
    6.11.2017
  • Kirjoittanut
    Tähtitalvikki Poikajärvi

Tammikuussa 2017 Vapriikissa Tampereella avattu Suomen pelimuseo on ensimmäinen peleille ja pelaamiselle omistettu museo Suomessa. Museon näyttelyt avaavat koskettavalla tavalla pelaamista eri vuosikymmenillä ja vaihtuvat pelinäyttelyt luovat erinomaisen pohjan pelikasvatukselle nyt ja tulevaisuudessa.

Suomen pelimuseota äänestäneiden palautteessa pelimuseota kuvailtiin “helposti lähestyttäväksi, hienoksi, toiminnalliseksi ja nostalgiseksi” paikaksi, jossa voi “oikeasti pelata eikä vain ihailla kuoria!”

Vuoden pelikasvattajan kunnianosoitus luovutetaan Suomen pelimuseolle lauantaina 4.11. GameXpo-tapahtumassa Helsingin messukeskuksessa.

 

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!