Synttärit Vapriikissa

Museokeskus Vapriikki ja Postimuseo juhlistavat pyöreitä vuosiaan yhteisellä tapahtumapäivällä lauantaina 22.10. Vapriikki täyttää 20 vuotta ja Postimuseo 90 vuotta. Yleisötapahtumassa on tarjolla runsaasti ohjelmaa koko päivän kello 22 saakka. Illalla viihtyvyyden takaavat museoravintolassa Kalevauva.fi, Alivaltiosihteeri ja Torvikopla Big Band.

  • Julkaistu
    20.10.2016
  • Kirjoittanut
    Tähtitalvikki Poikajärvi

Päivällä on luvassa ohjelmaa perheille. Auditoriossa esitetään Postia Tiikerille -elokuvaa, näyttelytiloissa voi sirkustella, tanssia discossa, perehtyä nukketeatteriin ja osallistua Mineraalimania-työpajaan, jossa tutustutaan kivien ihmeelliseen maailmaan. Päivällä on myös koko perheelle sopivia opastettuja kierroksia näyttelyihin sekä linjuriajeluita vanhalla Vanaja-postibussilla puolen tunnin välein.

Kello 15 kokoontuu kuvataiteilija Katja Luodon vetämä ompelukerho, jonne voi tulla keskeneräisten käsitöidensä kanssa. Kello 15–20 lähtee tasatunnein opastettuja kierroksia eri näyttelyihin.

Kello 17 museoravintolassa esiintyy Kalevauva.fi, nykypäivän trubaduuriyhtye, jonka ohjelmisto on kerätty suoraan kansan suusta: vauva.fi-foorumilta. Kello 19 nähdään ensimmäistä kertaa vuosiin Alivaltiosihteeri-bändi, joka täyttää 30 vuotta. Torvikopla Big Band esiintyy kello 19.30 alkaen.

Kaikki aktiviteetit sisältyvät Vapriikin normaaliin pääsymaksuun.

Sunnuntaina 23.10. Vapriikin näyttelyihin on vapaa pääsy, mutta oheisohjelmaa ei ole tarjolla.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!