Syyslomalla toimintaa perheille

Syyslomaviikolla Vapriikissa on lapsiperheille kierroksia päivittäin tiistaista sunnuntaihin. Viikko huipentuu lasten museopäivään.

  • Julkaistu
    1.10.2015
  • Kirjoittanut
    Tähtitalvikki Poikajärvi

Vapriikki järjestää hauskaa puuhaa kaikille lomalaisille 13.-18.10. Tiistaista lauantaihin kello 13 ja 14 starttaavat lapsiperheille sopivat opastukset museokeskuksen näyttelyihin. Tiistaina tutustutaan Luonnontieteelliseen museoon, keskiviikkona Kivimuseoon ja torstaina vuorossa on Jääkiekkomuseo.

Postimuseo järjestää lapsille tarinatuokioita torstaina ja perjantaina. Torstaiana kello 14.30 ja 15.30 tarinatuokiossa Kolme iloista rosvoa -esityksestä tutut Kasper, Jesper ja Joonatan lukevat postiaiheisia satuja. Kyseiset rosvot tunnetaan TTT-teatterin ja Tampereen Musiikkiakatemian esityksestä, jonka voi nähdä Eino Salmelaisen näyttämöllä syksyllä.

Lauantaina opastukset vedetään Suomalaisten pyhiinvaellukset keskiajalla -näyttelyyn, joka päättyy 18.10.

Viikon huipennus on sunnuntain Lasten museosunnuntai. Silloin ohjelmassa on opastusten lisäksi työpajoja sekä nukketeatteria.

Koko viikon Vapriikin kassalla ovat jaossa suositut museorastiratalomakkeet, joilla museon näyttelyihin voi tutustua omaehtoisesti. Täytetyn lomakkeen palauttajalle on tiedossa pieni palkkio kassalla.

 

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!