Taidon päivä Vapriikissa lauantaina

Lauantaina 14.4. klo 11-14 vietetään Taidon päivää, jolloin paikalliset Taito-yhdistykset järjestävät käsityöhön liittyvää ohjelmaa eri puolilla Suomea. Taito Pirkanmaa ry:n Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä osallistuu päivään järjestämällä yhteistyössä Vapriikin kanssa ohjelmaa perheille Birckala 1017 -näyttelyssä. Tarjolla on työnäytöksiä sekä työpajatoimintaa.

  • Julkaistu
    13.4.2018
  • Kirjoittanut
    Suvi Syynimaa

Rautakausi ja käsityön juuret ovat olleet Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän yhtenä teemana tänä lukuvuonna. Näpsäläiset ovat käyneet tutustumassa Birckala 1017 -näyttelyyn, Tursiannotkon arkeologiseen kaivauspaikkaan ja tutustuneet rautakauden ihmisten elämän ja käsitöihin. Opetuksessa on kokeiltu vanhoja käsityömenetelmiä ja -materiaaleja, seikkailtu rautakauden kylässä ja hyödynnetty näitä kokemuksia omissa käsitöissä. Taidon päivän työnäytöksissä nähdään, millaisia taitoja on opittu.

 

Ohjelma lauantaina 14.4.

Klo 11 Opastus Birckala 1017 –näyttelyyn

Klo 12–14  Työnäytöksiä Birckala 1017 –näyttelyssä

Klo 12-14 Työpaja: Birckala 2018 –amuletti. Non-stop työpaja.

Klo 13 Opastus Birckala 1017 –näyttelyyn

 

Päivän pääsymaksu: aikuiset lastenlipulla, 6 €. Aktiviteetit pääsymaksun lunastaneille. Yhteistyössä: Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä.

 

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!