Murha Vapriikissa – kurkista kulissien taakse

  30.10.2021 / 14.00 —
30.10
2021
14.00 —

Kirjailija Lasse Honkasen nokkelassa esikoisdekkarissa Tilaisuus tekee murhaajan, ratkotaan Vapriikissa tapahtuvaa murhaa. Nyt voit osallistua Lassen Honkasen kierrokselle, jossa tutustutaan kirjan tapahtumapaikkoihin ja liikutaan myös kulissien takana, jossa kirjan murhailijakin hiippailee. Missä sijaitsevat kierreportaat, joita pitkin konna pääsee taloon? Millainen on tutkijan työhuone oikeasti, ja missä on museonjohtajan kulmahuone? Varoitus: kierros sisältää juonipaljastuksia! Tapahtumassa liikutaan myös ulkotiloissa, varustus sään mukaan. Kierroksen jälkeen mahdollisuus saada nimikirjoitus omaan kirjaan. Kirjaa on myynnissä myös Vapriikin museokaupassa.

Liput myynnissä Tiketissä!

Tilaisuus tekee murhaajan, Lasse Honkanen,
Teollisuusneuvos Voitto Vatjalainen löytyy Suuren Viikinkinäyttelyn avajaisten jälkeen kuolleena. Arttu Lampare kirjoittaa Vatjalaisen muistelmia, joista yllättävät tahot tuntuvat äkkiä kiinnostuvan. Tahtomattaankin Lampare imeytyy murhatutkimusten pyörteisiin, ja kirjaprojekti uhkaa muuttua kohtalokkaaksi. Kuka murhasi Vatjalaisen ja miksi?

Ikäraja: Ikärajaton
Paikalla on hyvä olla klo 13:50.

Kierroksen kesto n. 1h.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!