Karmivat naamiaiset K18

13.10.2023
19.00 - 00.00

Tule viettämään maagisia hetkiä huippuluokan esitysten kera Vapriikin aikuisten naamiaisiin.

Esiintymässä mentalisti Noora Karma ja Sorin Sirkus. Olipa kerran, tarina satujen synnystä -näyttely ja museokauppa avoinna, baari auki koko illan Museoravintola Valssissa. DJ viihdyttää vieraita karmaisevalla musiikilla. Tilaisuus on K-18. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Särkänniemen Karmivan Karnevaalin kanssa.


Ovet avataan klo 19 ja suljetaan keskiyöllä ennen kuin kaikki muuttuvat kurpitsoiksi. Liput tapahtumaan 15 €. Särkänniemen Karnevaalirannekeella/lipulla liput 7 € ja Museokortilla 12 €.


LIPUT NYT MYYNNISSÄ Osta ennakkoon: lippu.fi. Tapahtumaan on rajoitettu osallistujamäärä.


Ohjelma:


Klo 19-24 Karmivat naamiaiset

Oletko aina halunnut olla satujen pahis tai Halloweenin hirmuhenki? Nyt on elämäsi tilaisuus pukeutua mitä hirveimmällä tavalla. Hirveimpiä ja hienoimpia asuja palkitaan!


Klo 19-21 Pikamaskeerauksia

Glitteriä poskeen vai tikkejä huuleen? Hanki teemaan sopiva karmiva ehostus! Pikamaskeeraukset toteuttaa Koulutus-Center Make Up Artist Academy, Tampere.


Klo 19-21.30 Tarot-korttien luentaa

Nopeita Tarot-tulkintoja tarjoilee Hanni Mäntynen.


Klo 19.15 ja 20.15 Olipa kerran karmaisevat tarinat

Teemakierrokset Olipa kerran -näyttelyssä. Kierroksella tutustutaan vuosisatojen takaisiin tarinoihin, jotka eivät olleet lapsille tarkoitettuja. Millaisia ovat ne tarinat, joihin kaikkien tuntemat sadun perustuvat? Kuka eli, kuka paloi roviolla, kuka muuttui meren vaahdoksi? Kesto noin tunti.


Klo 20 Sorin Sirkus: Sirkusesitys

Huikea sirkusesitys Vapriikin museoravintolassa.


Klo 21.30 Magiaa & Mentalismia – Noora Karma

Tapahtuma täyttyy taikamaisista hetkistä kun Suomen tunnetuin ja palkituin naismaagikko- mentalisti Noora Karma ottaa lavan haltuun! Luvassa on maailmanluokan viihdettä parhaimmillaan ja maagisen ikimuistoisten juhla, josta puhutaan vielä pitkään! Mukana viihdyttävässä esityksessä on mm. mentalismia, mielentaikuutta, uskomattomia ennustuksia ja ajatustenluentaa, hypnoosia ja visuaalista taikuutta.


Klo 22.30 Sorin Sirkus

Ilma-akrobatiaesitys Vapriikin museoravintolassa.


Klo 23 Olipa kerran Satujen julma taikayö K18

Olipa kerran -näyttelyn K18 -teemakierroksella kuullaan synkkiä tarinoita niin saduista kuin tosielämästä. Kesto noin tunti. Oppaana Markus Henriksson.


Klo 24 Vapriikki suljetaan


Hirvittävästi tervetuloa!


Päivät
13.10.2023
Aika
19.00 - 00.00
Sijainti
Hinta
15 €, Särkänniemen Karnevaalirannekeella liput 7 €, Museokortilla 12 €
Liput ennakkoon
Lippu.fi
Järjestäjä
Vapriikki