Tietosuoja

Vapriikki, sinä, tietosuoja ja GDPR

Vapriikki suojaa palvelujensa käyttäjien henkilötietoja ja noudattaa toiminnassaan henkilötietolakia, muuta asiaankuuluvaa lainsäädäntöä sekä hyviä tietosuojakäytäntöjä. Tältä sivulta löytyy tietoja siitä, miten Vapriikki kerää ja käsittelee henkilötietoja.

Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on Vapriikin palvelujen käyttäminen tai käyttäjän suostumus.

Google Analytics

Vapriikki käyttää Google Analyticsiä seuraamaan sivustonsa käyttöastetta ja -tapoja anonyymilla tasolla. Mitään näistä tiedoista ei myöskään luovuteta, myydä tai muuten Vapriikin toimesta saateta kolmansien osapuolien käyttöön. Tästäkin datasta uudelleen aktivoimattomat instanssit poistuvat automaattisesti 14 kuukauden kuluttua.

GDPR:n yhteydessä kulkevan ePrivacy Regulationin hengessä Vapriikki myös anonymisoi IP:t ennen niiden lähettämistä Google Analyticsille.

Mitä tietoja keräämme?

Vapriikilla on käytössään asiakkaiden uutiskirje ja opettajien uutiskirje, joita lähetämme MailChimpin kautta. Lisäksi ravintolamme postittaa halukkaille lounaslistat etukäteen käyttäen tietojen keruuseen E-lomaketta. Uutiskirjeemme tallentavat vain sähköpostiosoitteita.

Avajaiskutsupostilistojamme on tallennettu Gruppo-osoitejärjestelmään, ja niiden tietoja on saatu paitsi suostumuksella, myös julkisista luotettavista tietolähteistä. Asiakaspalvelumme käyttää ryhmävarauksissaan Timmi-järjestelmää. Näissä järjestelmissä on sähköpostiosoitteiden lisäksi muita henkilötietoja, kuten osoitteita, puhelinnumeroita ja maksutietoja. Asiakastietoja sisältävien järjestelmien käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät, joilla työnsä puolesta on tarve käsitellä asiakastietoja.

Emme välitä ulkopuolisille tahoille mitään asiakkaidemme tietoja.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!