Vuosien 2012–2013 luuaineisto on nyt analysoitu. Tursiannotkon savinen ja kostea maaperä on säilyttänyt luuaineiston niin hyvin, että se mahdollistaa elinkeinojen tutkimuksen. Pirkanmaan maakuntamuseon tutkimuksissa on löytynyt muun muassa rakennusten jäännöksiä, lännestä ja idästä tuotuja koruja, työkaluja, kauppamiehen välineitä ja kauniisti koristeltuja luulusikoita, joita Tursiannotkosta tunnetaan enemmän kuin mistään muualta Suomesta.
FT Auli Bläuerin suorittaman luuanalyysin mukaan Tursiannotkossa laidunsivat lampaat, naudat, vuohet ja hevoset. Hevoset olivat ponien kokoisia ja siat pieniä ja pitkäjalkaisia. Sian luita on löydetty poikkeuksellisen paljon.
Luuesineitä on tehty erityisesti hirven ja peuransarvista. Metsästäjä on onnistunut kaatamaan myös karhun ja runsaasti pienriistaa: jäniksiä, majavia, oravia ja metsäkanalintuja. Turkiskauppaan viittaavat näädän, ahman ja ilvesten luut. Luuaineisto paljastaa myös mittavan kalasaaliin; runsaasti haukien, ahvenen, kuhan ja särkikalojen sekä myös joitakin vesilintujen luita.
Jostain syystä asuinpaikalle on kätketty tarkoituksellisesti kukon, näädän, oravan ja karhun luita. Tutkijat arvelevat, että ne ovat suojelleet rakennuksia pahoilta vaikutuksilta tai tuoneet metsästysonnea.