Osallistu Vapriikin valokuvauskilpailuun 16.–30.9.2012

Vapriikki järjestää valokuvauskilpailun, jonka teemana on ”Kuvaa joku William Lomaxin valokuvista uudelleen”. Kilpailukuvan lähtökohdaksi tulee valita jokin Lomaxin sadan vuoden takainen valokuva, joka kuvataan uudelleen omalla tyylillä. Uuden valokuvan näkökulma on vapaa. Kilpailu on avoin kaikille.

 • Julkaistu
  13.9.2012
 • Kirjoittanut
  @admin

Vapriikki järjestää valokuvauskilpailun, jonka teemana on ”Kuvaa joku William Lomaxin valokuvista uudelleen”. Kilpailukuvan lähtökohdaksi tulee valita jokin Lomaxin sadan vuoden takainen valokuva, joka kuvataan uudelleen omalla tyylillä. Uuden valokuvan näkökulma on vapaa. Kilpailu on avoin kaikille.

William Lomaxin tuotantoon pääsee tutustumaan:

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt kilpailun säännöt, joten muistathan lukea ne huolellisesti.


Aikataulu

Kilpailu aukeaa
16.9.2012

Kuvien viimeinen jättöpäivä sähköpostitse info(at)vapriikki.net tai Solmu-palveluun http://www.museosolmu.fi/solmut/vapriikin-valokuvauskilpailu (vaatii rekisteröitymisen).
30.9.2012

Yleisöäänestys Vapriikin Facebook-sivuilla
2.–7.10.2012

Tuomariston ja yleisön valitsemien voittajakuvien julkistaminen
15.10.2012


Palkinnot

Tuomaristo ja yleisö valitsevat erikseen kummastakin sarjasta kaksi parasta valokuvaa.

Tuomaristo koostuu Vapriikin valitsemista neljästä henkilöstä, joista ainakin kaksi on ammattivalokuvaajaa.

Yleisöäänestys tapahtuu Vapriikin Facebook-sivuilla. Äänestäminen on mahdollista kaikille Facebookin rekisteröityneille. Yleisöäänestyksen voittajat ratkeavat sillä, kenen kahden kuvaajan kuvat saavat eniten tykkäyksiä Vapriikin Facebook-sivuilla.

Voittajat  palkitaan Dear Maggie -julkaisulla sekä kahdella Vapriikin vapaalipulla. Lisäksi kuvat julkaistaan Vapriikin koti- ja Facebook-sivuilla. Kaikkien Facebookissa äänestäneiden kesken
arvotaan yllätyspalkintoja.


Sarjat

Kilpailussa on kaksi sarjaa, joihin molempiin voi osallistua.

Sarja 1
Kompakti- ja kännykkäkameralla kuvatut kuvat.

Sarja 2
Järjestelmäkameralla kuvatut kuvat.


Kilpailun säännöt

 1. Kilpailun järjestäjänä toimii Vapriikki.
 2. Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta Vapriikin työntekijöitä. Kilpailuun osallistumisessa ei ole ikärajaa.
 3. Osallistumisaika  16.–30.9.2012. Kilpailun päättymisajan jälkeen vastaanotettuja kuvia ei oteta huomioon.
 4. Kilpailuun osallistutaan jättämällä valokuvat  määräaikaan mennessä joko sähköpostitse info(at)vapriikki.net tai Museosolmu-palvelun kautta http://www.museosolmu.fi/solmut/vapriikin-valokuvauskilpailu (vaatii rekisteröitymisen).
 5. Kuvan lyhyemmän sivun tulee olla 1 000–2 000 pikseliä.
 6. Kuvalle tulee antaa nimi ja kuvaan tulee liittää kuvaajan nimi, yhteystiedot, osallistumissarja sekä tieto, mikä Lomaxin kuva on kuvattu uudelleen. Kuvaan voi liittää myös muita kuvaajan mielestä oleellisia tietoja.
 7. Kilpailussa on kaksi sarjaa, jotka jakautuvat käytetyn kuvauslaitteen mukaan (kompakti- ja kännykkäkameralla kuvatut kuvat ja järjestelmäkameralla kuvatut kuvat). Kuvaaja voi halutessaan osallistua molempiin sarjoihin.
 8. Vapriikilla on oikeus olla julkaisematta valokuvaa, jonka se kokee loukkaavaksi tai muulla tavalla sopimattomaksi julkiseen esittämiseen.
 9. Tuomaristo ja yleisö valitsevat erikseen kummastakin sarjasta kaksi parasta valokuvaa. Tuomaristo koostuu Vapriikin valitsemista neljästä henkilöstä, joista ainakin kaksi on ammattivalokuvaajaa. Yleisöäänestys tapahtuu Vapriikin Facebook-sivuilla. Äänestäminen on mahdollista kaikille Facebookin rekisteröityneille. Yleisöäänestyksen voittajat ratkeavat sillä, kenen kahden kuvaajan kuvat saavat eniten tykkäyksiä Vapriikin Facebook-sivuilla. Voittajat  palkitaan Dear Maggie -julkaisulla sekä kahdella Vapriikin vapaalipulla. Lisäksi kuvat julkaistaan Vapriikin koti– ja Facebook-sivuilla. Kaikkien Facebookissa olevien kuvien äänestäneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja..
 10. Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet julkaistaan Vapriikin Facebook- ja kotisivuilla. Palkinto toimitetaan voittajalle neljän viikon kuluessa voittajien julkistamisesta.
 11. Kilpailuun osallistuvalla tulee olla täydet tekijänoikeudet lähettämiinsä kuviin. Kuvien ottaja säilyttää kaikki oikeudet lähettämiinsä kuviin, mutta lähettämällä kuvan kilpailuun osallistuja luovuttaa Vapriikille oikeuden käyttää, jäljentää, muokata ja julkaista kuvia rajoituksetta ja veloituksetta kaikissa kilpailuun liittyvissä materiaaleissa sekä tallentaa kuvat kaikin oikeuksin museoiden kokoelmiin. Vapriikki ei ota juridista vastuuta osallistujan mahdollisesti syyllistyessä tekijänoikeuslain rikkomiseen.
 12. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Vapriikin päätöksiä. Vapriikki pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

» Säännöt (pdf)
» Säännöt (pdf / issuu)
» Säännöt (rtf)


Lisätietoja kilpailusta 
Reetta Tervakangas
reetta.tervakangas@tampere.fi,
puh. 050 4098 466

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!