Vapriikki arvosteltiin

Vapriikissa suoritettiin lokakuussa asiakastyytyväisyystutkimus. Vastauksia saatiin 320. Palaute oli erittäin positiivista. Parhaimmiksi näyttelyiksi arvioitiin Tampere 1918 ja Luonnontieteellinen museo. Myös mukavaa henkilökuntaa kiiteltiin avoimessa palautteessa.

  • Julkaistu
    10.11.2016
  • Kirjoittanut
    Tähtitalvikki Poikajärvi

Vapriikki saa erinomaiset arviot kävijöiltä. Kun kävijöiltä kysyttiin kuinka todennäköisesti he suosittelisivat Vapriikkia ja sen näyttelyitä muille 1 – 10 asteikolla, kriittisesti suhtautuvia (0-6) ei ollut juuri lainkaan (3 %). Kolme neljästä antoi 0 – 10 asteikolla suositteluarvion 9-10 eli he ovat uskollisia ja innostuneita asiakkaita, jotka erittäin todennäköisesti suosittelevat Vapriikkia myös muille ja tuovat siten lisää asiakkaita.  Kun suosittelijoiden (9-10) osuudesta vähennetään arvostelijoiden osuus (0-6) tuloksena on Net Promoter® Score (NPS), joka saa erinomaisen arvon 72.

Ajankohtaisen Hurriganes näyttelyn lisäksi suuri osa kävijöistä oli tutustunut  lähiaikoina myös Tampereen luonnontieteelliseen museoon, Kivimuseoon sekä Tampere 1918 -näyttelyyn. Myös muut Vapriikin näyttelyt olivat monille tuttuja.

Parhaat arviot asiakkailta saivat Tampere 1918 -näyttely (4,4/5), Tampereen luonnontieteellinen museo (4,3/5) sekä Postimuseo (4,3/5).  Hurriganes -näyttely sai neljänneksi parhaat arviot (4,2/5).  Vastaajista lähes puolet (48  %) antoi luonnontieteellistä museolle sekä Tampere 1018 -näyttelylle parhaan arvosanan eli piti niitä erittäin hyvinä kokemuksina.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!