Vapriikki avautuu 10.2.

Museokeskus Vapriikki on ollut remontissa joulukuun alusta alkaen. Pian on valmista. Museokeskus avautuu entistä ehompana torstaina 10.2. Remontin aikana ala-aula ja ravintola ovat saaneet uuden ilmeen.

  • Julkaistu
    3.2.2022
  • Kirjoittanut
    Tähtitalvikki Poikajärvi

Vapriikin lippukassan uusi ulkoasu kertoo talon teollisesta historiasta. Betoni ja rauta yhdistyvät nyt elokuvateatterimaiseen valaistukseen, joka houkuttaa viihtymään. Museoravintola Valssin uudessa tiskissä vanhat valokuvat johdattelevat Tampereen historiaan.

Kevään aikana myös museon sisäopasteet uusitaan, jotta navigointi museokeskuksessa sujuisi vaivattomammin. Sulun aikana Vapriikki osallisti asiakkaitaan kokoustilojensa nimeämisessä. Entiset kokoustilat 1 ja 2 saivat uudet nimet, Pellava ja Rauta.

Vapriikin avautuessa avautuu myös kaksi uutta näyttelyä: Vuoden Luontokuvat 2021 ja Postimuseon pienoisnäyttely Kahvi kortilla. Jääkiekkomuseo jatkaa vielä remonttiaan, ja avautuu 1.4.
Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen Vapriikkiin!

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!