Kevään Erätauko-keskustelut

8.5.2024 ja muita tapahtuma-aikoja
17.00 - 19.00
Postimuseo

Ennakkoilmoittautuminen.

Kevään Erätauko-keskusteluissa puhutaan digiarjesta vaihtuvilla teemoilla. Ennakkoon ilmoittautuneille ilmainen. Paikka: kohtaamispaikka Kupla, 2. kerros. Keskustelut järjestetään yhteistyössä Sitran kanssa.

Ke 17.4.2024 klo 15-17
Tavoitettavissa 24/7? Digitaalisen viestinnän vahvuudet ja haasteet. Digitaalinen viestintä antaa mahdollisuuden entistä nopeampaan yhteydenpitoon, mutta haluatko olla koko ajan tavoitettavissa? Tällä hetkellä puhelimet syöttävät jatkuvasti erilaisia ärsykkeitä ja herätteitä, jotka kutsuvat viettämään aikaa kännykkä kädessä. Oliko elämä helpompaa silloin, kun puhelin ei alati värissyt taskussa? Entä voiko nykypäivässä elää ilman, että kuljettaa pikaviestipalveluita taskussaan?

Ke 8.5.2024 klo 17-19
Pärjääkö pienyrittäjä enää ilman digirohkeutta? Miten digitaaliset alustat ovat osa yrittäjän arkea?
Somealustoja käytetään markkinoinnissa ja asiakasviestinnässä. Niillä annetaan entistä helpommin palautetta yrityksen palveluista ja tuotteista, ja väärätkin ilmiannot voivat aiheuttaa yrityksen tilin jäädyttämisen. Pärjäätkö yrittäjänä enää ilman moninaisten digitaalisten alustojen hallintaa tai somemarkkinoinnin osaamista? Täytyykö sinun olla viestinnän, markkinoinnin ja digitaalisten alustojen ammattilainen saadaksesi töitä?

Ti 21.5. klo 16-18
Luoko digitaalisuus turvallisuutta ja luottamusta?
Digitaaliset alustat mahdollistavat entistä paremmin vaikuttamisen. Voimme seurata eduskunnan istuntoja suorana netissä, haastaa poliitikkoja somessa ja jakaa meille tärkeitä aatteita esimerkiksi kuvin, meemein ja hashtagein. Aktivismi digitaalisilla alustoilla voi ylittää maiden rajat, ja tiedon jakaminen ja uusien kannattajien saaminen on helpompaa. Toisaalta kuka tahansa voi nousta somessa vaikuttajaksi, jonka mielipiteillä on valtaa. Luoko digitaalisuus turvallisuutta ja uskoa siihen, että voimme vaikuttaa asioihin ympärillämme, vai mahdollistaako se vain polarisaation ja disinformaation leviämisen?

Ilmoittaudu mukaan
Keskustelijaksi ilmoittaudutaan etukäteen. Keskusteluihin ovat tervetulleita kaikki, joita aihe kiinnostaa. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan keskustelijana, ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia asla.heikkari(at)postimuseo.fi tai puhelimitse 050 351 1521. Paikkoja on rajoitetusti, keskustelijoita otetaan noin kymmenen kuhunkin keskusteluun.

Lue lisää Erätauko-menetelmästä Mikä Erätauko? – Erätauko (eratauko.fi)

Päivät
17.4.2024 15.00 - 17.00
8.5.2024 17.00 - 19.00
21.5.2024 16.00 - 18.00
Sijainti
Postimuseo
Kohtaamispaikka Kupla
Hinta
Maksuton
Järjestäjä
Postimuseo