Tilavuokraus

Tilat kokouksiin, seminaareihin ja yksityistilaisuuksiin

Tampereen sydämessä sijaitsevan museokeskus Vapriikin tiloja vuokrataan kokouksiin, seminaareihin ja yksityistilaisuuksiin. Kokousvieraita palvelevat auditorio (max 111 henk.), Rauta (max 40 henk.), Pellava (max 26) ja pienempi kokous järjestyy mukavasti Hiomossa (kabinetti, max 10 henk.). Rauta ja Pellava on myös helposti yhdistettävissä yhdeksi yhtenäiseksi tilaksi, joilloin tilaan mahtuu max 66 henkilöä.

Huomaathan, että kaupunki ei anna eikä vuokraa tiloja puolueiden tai ehdokkaiden vaalitilaisuuksia varten. Poikkeuksen muodostavat sellaiset vaalipaneelit, joissa eri puolueiden edustajat ovat tasapuolisesti esillä.

Auditorion, kokoustilojen ja kabinetin välineistö- ja tekniikkatiedot löydät pdf-tiedostoina alta.
Etäyhteys ja striimaus on mahdollista vain asiakkaan omalta koneelta usb-liitännän kautta.
Auditorio
Kokoustilat
Kabinetti

Vapriikin museoravintola Valssi järjestää kokousruokailut, kahvitukset ja muut tarjoilut tilaajan toiveiden mukaan. Valssin ikkunoista ja virtaavan veden päälle rakennetulta kesäterassilta avautuu Tammerkosken upea teollisuusmaisema punatiilisine tehtaineen. Valssin tilat soveltuvat tilaisuudesta riippuen enintään 120/300 hengelle. Yksityistilaisuuksia voidaan järjestää ravintolan aukioloaikojen ulkopuolella.

Tutustu Vapriikin varattaviin tiloihin täällä.


Varaukset ja lisätiedot: myynti.museot@tampere.fi tai 03-56565307 (ma-to klo 8.30-15.30, pe-su suljettu)