Koulut

Tervetuloa Vapriikkiin, opettaja! Tältä sivulta löydät tekemistä luokallesi sekä kotiin, tunnille että vierailun ajaksi.

Pieni tyttö. jonka puseroon kiinnitetään pääsylipputarra. Taustalla Vapriikki kyltti ja asiakaspalvelija hymyilee. Työn seurassa aikuinen jolla punaiset hiukset.

Vieraile Vapriikissa

Ilmoitathan ryhmäsi saapumisesta etukäteen Vapriikin infoon joko puhelimitse 03 5656 6966 tai sähköpostitse vapriikki@tampere.fi.

Vinkit museokäynnille

Kysy ja kuuntele koululaisopastuksella

Koululaisopastukset-sivuilta voit tutustua tarkemmin opastettuihin kierroksiin museossa. Huomaathan, että tarjoamme lukukausittain myös ilmaisia koululaisopastuksia näyttelyihimme!

Koululaisopastukset
Lapset katsovat hirveä luonnontieteellisessä museossa.

Tutki ja innostu

Koululaistehtävät-sivuilta löydät näyttelyihin liittyvää oheismateriaalia, jota voi printata oppilaiden käyttöön museokäynnin tueksi tai keskustelun pohjaksi oppitunnille. Lisätietoa museoravintola Valssin edullisesta koululaislounaasta löydät ylävalikosta ravintolan sivuilta.

Koululaistehtävät

Uutiskirje

Opettajien uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa museokeskus Vapriikin, Museo Milavidan, Amurin museokorttelin ja Postimuseon tapahtumista. Listalle liityttyäsi saat kouluja koskevat tiedotteet suoraan omaan sähköpostiisi.

Yhteystietoni lähettäessäni hyväksyn, että ne tallennetaan kaupungin järjestelmiin ja että niitä käytetään tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla. Tietosuojaselosteet ja lisätietoa: www.www.vapriikki.fi/tietosuoja

Tilaa uutiskirje