Arkisto

Palikat pinoon

Pienoisnäyttely Palikat pinoon esittelee LEGO-harrastajien luomuksia. Näyttely on esillä Nukkekekkerit-näyttelyn yhteydessä kolmannessa kerroksessa.
26.2. — 30.4.2017

LEGO-palikat pysyvät vuosikymmenestä toiseen lasten suosikkilelujen joukossa. Palikoilla rakentelu ei ole vain lasten hupia. Kiehtovassa LEGO-maailmassa on tilaa kaikenikäisille leikkijöille ja rakentajille. Harrastus vie helposti mukanaan, koska palikoista voi loihtia melkein mitä vain.

Vapriikin näyttely on tuotettu yhteistyössä Palikkatakomo ry:n kanssa. Palikkatakomo on Suomen LEGO-harrastajien yhdistys. Tällä hetkellä yhdistyksellä on noin 50 jäsentä eri puolella maata. Nuorimmat jäsenet ovat 16-vuotiaita.

Palikkatakomon näkyvintä toimintaa ovat erilaiset LEGO-näyttelyt. Yhdistyksen vetonaula on usean harrastajan voimin toteutetut yhteisteokset. Vapriikin näyttelyssä on esillä runsas valikoima erilaisia LEGO-rakennelmia talojen pienoismalleista fantasiamaailman sankareihin.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!