Arkisto

Postimuseo: Kirje koskettaa

Kokouskäytävällä on esillä pienoisnäyttely Kirje koskettaa – Ahjolan kansalaisopiston kalligrafian jatkoryhmien töitä. Näyttely esittelee 36 kauniilla käsialalla kirjoitettua kirjettä, joissa kirjoittajat avaavat näyttelykävijöille koskettavia muistojaan, ajatuksiaan ja tarinoitaan.
7.5. — 11.8.2019

Ahjolan kansalaisopiston kalligrafian jatkokurssilaiset Tampereella ovat kirjoittaneet kirjeitä lapsille, lapsenlapsille, äidille, ystäville, rakkaille, lemmikeille ja jopa tulevalle ratikalle. Osa kurssilaisista kirjoitti omia tai sukunsa muistoja uusiksi. Siksi kirjeitä löytyy lapsuudesta, sukulaisten kätköistä ja rintamalta sotavuosina lähetettyjä.

Näyttely esittelee kaikkien kurssilaisten töitä. Mukana on sekä lyhyemmän että pidemmän aikaa kalligrafiaa harrastaneita. Kuten käsialoissa, myös kalligrafiassa, saa näkyä persoonallinen ote.

Postimuseossa on kalligrafiatyönäytöksiä sekä palvelua, jossa kävijät voivat tuoda maksutta omia korttejaan kirjoitettaviksi seuraavan aikataulun mukaisesti: perjantaisin 10.5., 17.5., 24.5. ja 7.6. klo 15–18 sekä lauantaina kalligrafiatyönäytöksiä 25.5. klo 12–15.

Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!