Museoravintola Valssi

Tervetuloa Valssiin!

Museoravintola Valssi on avoinna normaalisti, tervetuloa!
Museoravintola Valssissa on lounas noutopöydästä arkisin klo 10:45-14 ja viikonloppuisin klo 12-15.
Myymme lounasta myös mukaan.
Kahvilassa on tarjolla sekä suolaisia että makeita kahvileipiä.
Valssi on avoinna ti-su klo 10-17:30 ja ma klo 10:45-14.
Olet tervetullut myös ilman museokäyntiä!

Suljettu:
6.12.2022 ja 23.-26.12.2022

Sulkeutuu klo 16:
31.12.2022



Lounashinnasto

Ma-pe klo 10.45-14.00
Lounas 10,90€
Keittolounas 8€
Lapset 4-11v. 6,30€
Yksi alle 4-vuotias maksavan aikuisen seurassa maksutta. Muut alle 4-vuotiaat maksavat normaalin lasten hinnan.

La-su klo 12-15
Lounas 18,50€
Keittolounas 13€
Lapset 4-11v. 9,30€
Yksi alle 4-vuotias maksavan aikuisen seurassa maksutta. Muut alle 4-vuotiaat maksavat normaalin lasten hinnan.


Lounaaseen sisältyy salaattipöytä. Varmistathan ruokien laktoosittomuuden, gluteenittomuuden sekä mahdolliset allergiat ravintolan kassalta.


Koululaisruokailu 2023

Ma-pe klo 11-14, tai sopimuksen mukaan.
Tiedustelut ma-pe 8,30-15,30: myynti.museot@tampere.fi tai 03-565 65307.

Lihapullia ja muusia tai nakkeja ja lohkoperunoita.

Vaihtoehdot sisältävät:
Vihersalaattia, raastetta, leipää, levitettä, jäävettä ja maitoa, sekä kahvia/teetä tai lapsille jäätelöpuikon.

Hinta arkisin :
Aikuiset ja 7lk-> 10€ / henkilö
0-6.-luokkalaiset 7,50€ / henkilö

Vaihtoehdoista valitaan ryhmälle sama ruoka. Ryhmän koko vähintään 20 henkilöä. Yli 30 henkilön ryhmälle 2 ilmaista lounasta, jos ruokailun maksaa yksi henkilö. Henkilömäärä ja allergiat vahvistettava viikkoa ennen, jonka mukaan laskutamme ruokailun.

Lounaslista
  • Maanantai 3.10.
    Kalkkunakeitto L, G
    Keittiömestarin lihapullat L, G
    Kasvis: Falafel-pyörykät, jogurttikastike L, G
  • Tiistai 4.10.
    Kurpitsa-sulatejuustokeitto L, G
    Pippurihärkää L, G
    Kasvis: Härkistä ja kasviksia, pippurikastike L, G
  • Keskiviikko 5.10.
    Kukkakaalikeitto ja rucolaa L, G
    Uunimakkara L, G
    Kasvis: Soijanakit ja lämmin kaalisalaatti G, VE
  • Torstai 6.10.
    Lammas-kaalikeitto M, G
    Paella, valkosipulimajoneesi M, G
    Kasvis: Kasvispaella G, VE
  • Perjantai 7.10.
    Pinaattikeitto L
    Porsaankassleria, Korean bbq-kastike M, G
    Kasvis: Paahdettua fenkolia ja kauraa VE
  • Lauantai 8.10.
    Tuoremakkarakeitto, hapankaalia ja valkosipulimajoneesia L, G
    Paahdettua lohta, piparjuurivoisulaa L, G
    Jälkiruoka: Mokkapala VL
  • Sunnuntai 9.10.
    Kirkas kuhakeitto L, G
    Ankanrintaa, Peltolan blue-kermakastike L, G
    Jälkiruoka: Marja-hedelmäsalaatti M, G

  • G = gluteeniton, M = maidoton, L = laktoositon VL = vähälaktoosinen, VE=vegaani

    Muutokset mahdollisia.

Yhteystietoni lähettäessäni hyväksyn, että ne tallennetaan kaupungin järjestelmiin ja että niitä käytetään tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla. Tietosuojaselosteet ja lisätietoa: https://www.vapriikki.fi/tietosuoja

Etkö halua meiltä enää postia? Poistu listalta lähettämällä poistumispyyntö osoitteeseen myynti.museot@tampere.fi

Eviran Oiva-raportti, 2019 (.pdf)

Valssia ja muita Vapriikin tiloja vuokrataan yksityistilaisuuksia varten. Valssissa on 144 asiakaspaikkaa, suuremmista tilaisuuksista neuvotellaan erikseen.
Varaukset ja lisätiedot: myynti.museot@tampere.fi tai 03-56565307 (ma-pe klo 8.30-15.30)

Tilavuokraus
Hei, tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhentuneita tietoturvattomia selaimia. Päivitäthän uuteen selaimeen, kiitokset!