Lounaslista

Museoravintola Valssissa on oman keittiömme valmistama lounas noutopöydästä arkisin klo 10.45-14 ja viikonloppuisin klo 12-15. Myymme lounasta myös mukaan.


Ma-pe klo 10.45-14.00
Lounas 11,90€ (2.1.2025: 12,30€)
Keittolounas 8,70€ (2.1.2025: 9€)
Lapset 4-11v. 6,90€ (2.1.2025: 7,30€)
Yksi alle 4-vuotias maksavan aikuisen seurassa maksutta. Muut alle 4-vuotiaat maksavat normaalin lasten hinnan.
La-su klo 12-15
Lounas 19,90€ (2.1.2025: 20,30€)
Keittolounas 14,20€ (2.1.2025: 14,50€)
Lapset 4-11v. 10,20€ (2.1.2025: 10,50€)
Yksi alle 4-vuotias maksavan aikuisen seurassa maksutta. Muut alle 4-vuotiaat maksavat normaalin lasten hinnan.


Lounaslistat 13.-19.1.2025

maanantaina 13.1.

Ranskalainen kalakeitto, limemajoneesi M, G
Karibian kookos-kanapata M, G
Riisi VE, G
Kasvis: Karibian kookos-kasvispata VE


tiistaina 14.1.

Korealainen porsaankylkikeitto M, G
Paistetut silakkapihvit, salsa verde-kastike L
Muusi L, G
Kasvis: Paistetut falafeltikut, sinihomejuusto-kermaviilikastike L, G


keskiviikkona 15.1.

Metsäsienikeitto L
Porsaan rintaa stroganoff L, G
Keitetyt perunat VE, G
Kasvis: Härkäpapu-kaali stroganoff L, G



torstaina 16.1.

Hernekeitto M, G
Nyhtökalkkunaa, mangoraja M, G
Lohkoperunat VE, G
Kasvis: Nyhtökauraa ja linssejä VE


perjantaina 17.1.

Aasialainen ankkakeitto M, G
Lasagne L
Kasvis: Kasvislasagne L


lauantaina 18.1.

Kuha-äyriäiskeitto M, G
Revittyä karitsaa, basilika-aioli M, G
Kuoriviipaleperunat VE, G
Kasvis: Revittyä kurpitsaa, fetaa ja basilika-aioli L, G
Jälkiruoka: Marjarahka L, G


sunnuntaina 19.1.

Parsakaali-cheddarjuustokeitto L, G
Pippuripihvi (naudan ulkofilee) L, G
Ranskanperunat VE, G
Kasvis: Punajuuri-sienipihvi, mangoraja L, G
Jälkiruoka: Marianne-suklaamousse L, G

G=GLUTEENITON L=LAKTOOSITON VL=VÄHÄLAKTOOSINEN M=MAIDOTON VE=VEGAANINEN
LOUNAASEEN SISÄLTYY SALAATTIPÖYTÄ. SALAATIT OVAT AINA VÄHINTÄÄN VÄHÄLAKTOOSISIA, JOTEN VARMISTATHAN LAKTOOSITTOMUUDEN, GLUTEENITTOMUUDEN SEKÄ MAHDOLLISET ALLERGIAT RAVINTOLAN KASSALTA.
MUUTOKSET MAHDOLLISIA!