Vapriikissa Lasten museosunnuntai 21.1.

Ensi sunnuntaina Vapriikissa kohtaavat hyvikset ja pahikset, kun museokeskus järjestää ohjelmaa perheen nuorimmille. Nyt on siis aika tarkastaa, millaisia asuja omasta kaapista löytyy. Parhaita asuja palkitaan kello 12, kun Tuhkimo saapuu mukaan juhliin. Kaikenlaista hauskaa on luvassa! Vapriikissa voi askarrella, piirrellä, etsiä rasteja ja osallistua satumaisille opastuksille. Kaikille liput vain 7 € koko päivän ajan, alle 7-vuotiaat maksutta.

Ohjelma:

Klo 10–18 Satumainen rastirata Etsi ja löydä kaikki rastit museon eri näyttelyistä. Luvassa pieni palkinto infosta tehtävän suorittaneille sankareille.

Klo 10–16 Piirrä ja väritä satukuvia Pahisten pöydässä värität hurjistakin hurjimmat hirviöt!  

Klo 10–12 Kimmeltävä kruunupaja Satujen prinssit ja prinsessat tarvitsevat kruunun! Kanna kruunuasi ylpeänä koko tapahtuman ajan.

Klo 10.30–12 ja 12.30–14 Taikapölyä ja glittermeikkejä Pahatar taikoo ihania glitterkuvioita lapsille. Oletko sinä Pahatarta kauniimpi vai kaameampi?

Klo 10.30 Tuhkimon visiitti Kellon lyödessä 12 Prinsessa jakaa palkintoja muutamille hauskimmin pukeutuneille. Prinsessaa voi tulla tervehtimään klo 13 saakka. Esiintyjänä Juhlaprinsessan Tuhkimo.  

Klo 11.30 ja 12.30 Satumainen koko perheen opastus Olipa kerran -näyttelyyn

Klo 13–16 Kierrätyspaja ”Oman elämänsä sankari” Nonstop-pajassa askarrellaan sankarihahmo kierrätysmateriaaleista. Leikataan, liimataan ja piirrellään! Sopii koko perheelle.

Klo 14.30–15.30 Selvitä oma voimaeläimesi Nosta pakasta kortti ja kuule voimaeläimestäsi!